Jatkuva oppiminen

Oppiminen ei pääty valmistumiseen. Muuttuva työelämä asettaa vaatimuksia oman asiantuntijuuden ylläpitämiseksi. Helsingin yliopisto tarjoaa alumneille erilaisia tapoja päivittää ja syventää osaamistaan. Alumnina voit hyödyntää monia yliopiston palveluita ja osallistua erilaisiin tapahtumiin, jotka auttavat pitämään tietosi ajan tasalla. Tule sinäkin mukaan!

Helsingin yliopistossa on tutkintoon johtavien koulutusten lisäksi tarjolla monipuolinen valikoima kaikille avointa opetusta ja itseopiskelumahdollisuuksia. Monipuolisen tarjontamme avulla voit hankkia itsellesi lisäkoulutusta, edistää ammatillista kehittymistäsi tai vain opiskella sinua kiinnostavia asioita.

Yksi tapa päivittää omaa osaamistaan on Helsingin yliopiston MOOC-kurssit, jotka ovat kaikille avoimia verkkokursseja. Kurssit levittävät uutta, tutkimukseen perustuvaa tietoa monilta aloilta. Verkossa tapahtuva opetus mahdollistaa joustavan uuden tiedon opiskelun myös töiden ohella.

Avoin yliopisto on mahdollisuus uutta uraa etsiville, ammattitaitoaan kehittäville, yleissivistystä kaipaaville ja yliopisto-opinnoista kiinnostuneille. Joustavat ja monimuotoiset opiskelutavat mahdollistavat opiskelun esimerkiksi työn ohella. Haasta itsesi - Avoin yliopisto on juuri sinua varten!

Tutkinnon jälkeen hankitun koulutuksen merkitys kasvaa jatkuvasti, kun työelämä ja sen asettamat vaatimukset muuttuvat yhä nopeammin. Jotta vauhdissa pysyy mukana, kannattaa omaa ja organisaation osaamista päivittää säännöllisesti. Juuri tätä varten on Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy.

HY+:sta saat täydennyskoulutusta muun muassa johtamisesta, viestinnästä, opetusalasta, hyvinvoinnista ja ympäristöstä sekä ohjauksesta ja valmennuksesta. Voit myös pyytää meiltä apua organisaatiosi koulutustarpeiden sekä kehittämiskohteiden selvittämiseen. Asiakaskohtainen koulutus on mainio mahdollisuus kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte olla huippuosaajia.

Ammatillista osaamistasi voit syventää myös suorittamalla jatkotutkinnon. Helsingin yliopisto tarjoaa eurooppalaisena huippuyliopistona monipuoliset mahdollisuudet väitellä tohtoriksi tai suorittaa lisensiaatin tutkinto. Tohtorikoulutusta varten yliopistossa toimii neljä tutkijakoulua, joissa on yhteensä 32 tohtoriohjelmaa. Tohtorin tutkintoon kuuluu tutkimustyön lisäksi oman tieteenalan opintoja sekä työelämään valmentavaa koulutusta ja uraohjausta.