Käytännön ohjeita koronavirustilanteessa teologisessa tiedekunnassa

Helsingin yliopistolla on poikkeustilanne koronavirustilanteen takia.

Huomaathan, että 16.3.2020 alkaen kaikki koronavirustilanteeseen liittyvä tiedotus löytyy yllä olevista kanavista Helsingin yliopiston ulkoisilta sivuilta. Flamma ja sähköposti eivät ole enää tässä käytössä.

Alla on teologisen tiedekunnan tarkennuksia ohjeistukseen.

• Tarkentavia ohjeita teologisen tiedekunnan opiskelijoille
  • Peruutettuja tapahtumia: Konventti 26.3. (ohjelmavastuut siirtyvät myöhempiin konventteihin). Tutkimuksen iltapäivä 21.4.
  • Siirrettyjä tai muutettuja tapahtumia: Teologian ja uskonnontutkimuksen päivät on siirretty pidettäväksi 10.–11.9. Iltakoulu 2.4. siirtyy alustavasti toukokuun loppuun (päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin). YVV-toimikunta pidetään sähköisesti. Tutkimustoimikunnat pidetään sähköisesti.
  • Opettajat voivat ottaa ongelmatilanteissa yhteyttä myös koulutusohjelmien johtajiin.