Tvärminnessä tapahtuu

Mitä Tvärminnessä tapahtuu? Tästä löydät tarkemmat tiedot Tvärminnen ajankohtaisista tapahtumista, avoimista työpaikoista, uusista julkaisuista ja muista mielenkiintoisista asioista!
Joulujuhla meren äärellä Tvärminnessä

Tvärminnen eläintieteellisen aseman keittiön valmistama herkullinen ruoka on nyt myös tarjolla jouluruokailun muodossa! Varaa nyt ryhmällesi herkullinen jouluruokailu ja vietä tämän vuoden joulujuhla meren äärellä!

Valitset eri menuvaihtoehdosta ryhmällesi sopivimman yhteisen vaihtoehdon, nyt myös vegaanivalinta! Jouluruokailun hinta on 42 €/hlö (minimi 15 hlö). Tarjolla ajalla 26.11-22.12.2023, varauksia otetaan vastaan kaikille viikonpäiville klo 14 alkaen, sisältää tilan 3 h ja henkilökunnan.

Ruokailu on halutessanne myös yhdistettävissä esimerkiksi kokoustilan varaukseen, aseman esittelyyn tai yhteiseen saunatuokioon aseman rantasaunassa. Lisätiedot ja varaukset: mariella.holstein-myllyoja@helsinki.fi tai 0400 450 226.

 

Huom! Tulossa myös joululounas, päivämäärät julkaistaan piakkoin! 

Jouluruoka menu 2023 Valitset eri menuvaihtoehdosta ryhmällesi sopivimman yhteisen vaihtoehdon, nyt myös vegaanivalinta!