Asuminen asemalla​

Asemalla on mahdollista majoittua lyhytaikaisesti tai pitkä-aikaisesti.

Asuntoloihimme mahtuu 150 henkeä. Majoittumisvaihtoehdot vaihtelevat yksinkertaisesta kahden hengen huoneesta (omalla pesualtaalla) asuntoihin, joissa on kaksi makuuhuonetta ja olohuone.

Opiskelija-asuntola on asuntoloista suurin, sinne voi majoittua 92 henkeä. Opiskelija-asuntolassa on suuri yhteinen oleskeluhuone, kaksi keittiötä, takka ja kaksi saunaa.

 

Pidempiaikainen majoitus

Piikalaan ja Herralaan, majoittuu yleensä pitkäaikaisimmat vieraamme, opettajat ja seminaarien järjestäjät. Kummassakin asuntolassa on keittiö ja yhteistila. Piikalassa on myös sauna.

 

 

Vuodevaatteet ja pyykinpesu

Pyykinpesukoneet ja kuivaajat sijaitsevat Piikalassa. Saat ne käyttöösi pientä maksua vastaan. Kurssilaisille on oma pesukone ja kuivaushuoneet opiskelija-asuntolassa.

Vieraat saavat käyttöönsä vuodevaatteet ja pyyhkeet, mutta jos haluat säästää majoittumisen hinnassa, voit tuoda omat mukanasi. Huomioi kuitenkin, että aseman sängyissä ei saa käyttää makuupusseja.

Lemmikit

Lemmikkieläinten tuominen opiskelija-asuntolaan ei ole sal­littua. Asemalla on kuitenkin kaksi lemmikkihuonetta, lemmikin lisäkustannus on 25 €/vierailu. Varmista ajoissa, että lemmikkihuone on vapaana, jos haluat ottaa lemmikkisi mukaan.