Ainutlaatuisia tuotteita

Tutustu vaihtuvaan valikoimaamme toimistossamme! Myynnissä on pieni valikoima tuotteita, mukaan lukien suloisia pehmoleluja, kortteja ja kiinnostavaa alan kirjallisuutta. Tule löytämään täydellinen lahja tai ainutlaatunen muisto asemavierailusta! Tuotteet ovat ostettavissa korttimaksulla aseman toimistossa.
T-paidat

Nappaa mukaasi erittäin suosittu T-paita, joita on saatavilla useissa eri väreissä! Kuvituksessa näkyvät tutut aiheet Lammin alueelta.

Keittiöpyyhe

Koristele keittiösi tyylikkäästi näillä astiapyyhkeillä, joissa on ihastuttavia kuvia luonnon monimuotoisuudesta. Lammin alueelta tutut ilves, sinitiainen, vesilisko, majava, särki, haavan oksa, kylmänkukka, salpajäärä sekä pienet levät tuovat luonnon lumon lähelle käyttäjäänsä.

Kuvittaja Emma Hagmanin taiteilema design on suunniteltu Lammin 70-vuotis juhlavuoden kunniaksi ja tulee olemaan saatavilla myös jatkossa. Hemmottele itseäsi tai tee lahjavalinta, joka yhdistää kauneuden ja käytännöllisyyden.

Ilvesvaellus-kartta

Ilvesvaellus - kartta mukaan maastoon. Vedenkestävälle materiaalille painettu 1:25 000 kartta.

Maastotietojen lisäksi kaksipuoliseen karttaan on merkitty muun muassa reitit ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. Kartalle on lisätty sen alueelta kymmenen nähtävyyttä tai kokemusta, joista on kerrottu muutamalla lauseella kartan reunuksessa suomeksi ja englanniksi. Kartan reunuksessa on myös tiedot erannosta. Kartan mittakaava on hyvin retkeilyyn eteläisessä Suomessa sopiva 1:25 000 (1 cm kartalla = 250 m maastossa).