Kurssitoiminta

Tule kokemaan inspiroivia hetkiä Lammin biologisella asemalla oman ryhmäsi kanssa. Tiloissamme on järjestetty monipuolisia tieteellisiä ja ei-tieteellisiä kursseja, seminaareja sekä kokouksia. Asemamme tilat tarjoavat ihanteellisen ympäristön erilaisille kursseille keskellä ainutlaatuista luontoa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Suunnittele oma innostava oppimis- ja verkostoitumiskokemuksesi!
Biologiaan liittyvät kurssit

Maastokurssit ovat olennainen osa biologian ja ympäristötieteiden opintoja. Lammin biologisella asemalla järjestetään maaekologian ja makean veden ekologian perus- ja jatkotason kursseja. Vuosittain asemalla järjestetään noin 20 Helsingin yliopiston bio-, geo- ja ympäristötieteiden kurssia.

Kurssien järjestäminen asemalla

Tervetuloa järjestämään kurssi Lammin biologisella asemalla! Sijaitsemme upeassa järviympäristössä, tarjoten ainutlaatuiset puitteet jopa 120 hengen ryhmälle. Asemamme on ihanteellinen paikka niin opetukselle kuin maastossa havainnoinnille.

Kokemuksellamme varmistamme sujuvat ja ammattitaitoiset järjestelyt, ja olemme aina valmiina auttamaan ja neuvomaan. Tervetuloa luomaan unohtumattomia hetkiä Lammin biologisella asemalla!