Materiaalipankki

Lataa täältä käyttöösi Lammin biologisen aseman tunnuksen, leiman ja muuta aseman graafista materiaalia.
Aseman virallinen tunnus

Lammin biologisen aseman virallinen tunnus kantaa mukanaan Helsingin yliopiston liekkilogoa. Tunnuksen voit ladata joko englannin- tai suomenkielisenä versiona.

Aseman virallista tunnusta käytetään viestinnässä, markkinoinnissa, tapahtumissa ja materiaaleissa kuten esitykset ja asiakirjat.

Aseman leimamerkki

Lammin biologisen aseman leiman on suunnittellut Maria Luna Tescari vuonna 2021. Vuonna 2024 leima sai vielä uudet raamit, jotka ovat yhteneväiset Helsingin yliopiston muiden tutkimusasemien leimojen kanssa ja yhdessä ne muodostavat tunnistettavan kokonaisuuden, joka kunnioittaa aseman omaleimaisuutta.

Kuvituksen taustalla: Asema sijaitsee Järvi-Suomessa ja havumetsävyöhykkeellä joten grafiikalla on pyritty esittämään alueen luontoa ja tutkimuskohteita. Järvi, joki, metsä ja Kanta-Hämeen maakuntaeläin ilves ovat kaikki yhdistetty aseman leimaan.

Tutkimusasemat pähkinänkuoressa

Helsingin yliopiston tutkimusasemat toimivat ekologisen ja ympäristötutkimuksen keskipisteessä. Niiden fokuksessa ovat pitkäaikaiset ekosysteemimuutokset ja niihin liittyvä kokeellinen tutkimus. Asemilla seurataan niin elollista kuin elotonta ympäristöä lukuisten pitkäaikaisseurantojen avulla. Tutkimusaineistot ja -tehtävät ulottuvat subarktisista luontokohteista Itämeren syvyyksiin saakka.

Posteripohja

Lataa käyttöösi aseman posteripohja PowerPoint -muodossa. Pohjan avulla luot helposti sisällöt A0-kokoiseen posteriin. Pohjassa on esimerkkiasettelu, jota voit muokata omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Kirjepohja

Lataa käyttöösi bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunan asiakirjapohja Word -muodossa. Pohjan avulla luot helposti asiakirjoja tilauksia, joissa tarvitaan yliopiston virallista logoa. Pohjassa on esimerkkiasettelu, jota voit muokata omiin tarpeisiisi sopivaksi.