Hajautettu paikallinen elintarviketuotanto ja -jakelu parantaa maatalouden kestävyyttä ja ruokaturvaa. Tämä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia rakennetun ympäristön toimijoille.
Tulevaisuuden ruokajärjestelmät perustuvat paikalliseen kaupunkiviljelyyn, digitaalisiin jakelupalveluihin ja ravinteiden kiertoon sekä kaupungin sisällä että vastavuoroisesti maaseutuympäristön kanssa. Näiden toimintojen konsepteista, teknologioista ja liiketoimintamalleista tulee seuraava skaalautuvien globaalien yritysten aalto elintarvikejärjestelmän murroksessa. Tule ottamaan selvää kenen kanssa ja miten.
Tule mukaan tapaamaan muita yrityksiä, kaupungin edustajia, tutkijoita ja muita alan sidosryhmiä 2.11. Maxinessa Helsingin keskustassa. Huom. Ohjelma on englanniksi!
Food SystemiCity ja muut kestävän kaupunkikehityksen hankkeet esittäytyvät Helsinki, Espoo, Vantaa innovations eli HEVi-ohjelman kickoff -tapahtumassa 12.6.2023 Kulttuuritehdas Korjaamolla Helsingissä.