Tutustu opiskeluvaihtoehtoihin ja hae opiskelijaksi

Tältä sivulta löydät tietoa Helsingin yliopiston opiskelumahdollisuuksista ja koulutuksista. Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi koulutusohjelmiimme tai jatko-opiskelijaksi tohtorikouluihimme. Meillä on tarjolla 33 kandiohjelmaa, 63 maisteriohjelmaa ja 32 tohtoriohjelmaa.

Tutkintojen lisäksi voit myös hakeutua opiskelemaan myös Avoimen yliopiston kursseille, tiedekuntien erillisiin opintoihin, erikoistumiskoulutuksiin, ammatilliseen jatkokoulutukseen, täydennyskoulutukseen tai tulla meille lisäämään tietämystäsi, vaikkapa avointen verkkokurssien tai luentojen kautta. Tarjoamme laadukasta yliopisto-opetusta ja opiskelumahdollisuuksia lukiosta työelämän tarpeisiin ja aina eläkeikään saakka. Katso tältä sivulta linkkejä sinua kiinnostaviin koulutusmahdollisuuksiin!

Tulevia hakuaikoja:

Tietoa opiskelijaksi hakeville

Jos olet hakemassa tutkinto-opiskelijaksi kandi- tai maisteriohjelmiimme löydät linkkien takaa tietoa eri ohjelmista ja hakutavoista. Tutkijakoulumme taas tarjoavat mahdollisuuden tohtorintutkintoon. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä hakuneuvontaan.

Kaikille avoimet opiskelumahdollisuudet

Helsingin yliopisto tarjoaa opiskelumahdollisuuksia myös muille kuin varsinaisille opiskelijoillemme. Tarjoamme myös erikoistumiskoulutusta ja ammatillista koulutusta. Voit myös tutustua moniin koulutusaloihimme Avoimen yliopiston tai kansainvälisen Helsinki Summer School -kesäkoulun kursseilla.