Jatkuva oppiminen – kehitä osaamistasi

Kaksi opiskelijaa sohvalla läppärit edessään

Tarjolla MOOCeja, avoimia opiskelumahdollisuuksia ja täydennyskoulutusta

Helsingin yliopistossa on tutkintoon johtavien koulutusten lisäksi tarjolla paljon kaikille avointa opetusta ja joustavia itseopiskelumahdollisuuksia. Monipuolisen tarjontamme avulla hankit itsellesi lisäkoulutusta, edistät ammatillista kehittymistäsi tai vain opiskelet sinua kiinnostavia asioita. Jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia on tarjolla avoimina verkkokursseina eli MOOC:eina (Massive Open Online Courses), Avoimen yliopiston kursseina ja täydennyskoulutuksena sekä lukuisina tapahtumina Tiedekulmassa ja yliopiston kampuksilla.

Ajankohtaista

Avoimet verkkokurssit eli MOOCit

Helsingin yliopistossa on tarjolla paljon avoimia verkkokursseja eli MOOCeja. Tälle sivulle on koottu joitakin esimerkkejä monipuolisesta tarjonnastamme. Valitse itseäsi kiinnostava kurssi ja aloita opiskelu.

Päivitä itsesi

Opi niin kuin eläisit ikuisesti. Jatkuvan muutoksen vauhdissa pysyt mukana yhdellä tavalla – oppimalla uutta. Helsingin yliopisto on yksi maailman johtavista monitieteisistä tutkimusyliopistoista. Samalla se on Suomen suurin, kaikille avoin ajattelun ja jatkuvan oppimisen yhteisö. Tarjoamme uusinta tutkittua tietoa niin sinun, työelämän kuin yhteiskunnankin tarpeisiin. Uusin tieto auttaa laajentamaan näkökulmia ja kohtaamaan eteen tulevat muutokset. Opi tänään, osaat huomenna.