Hae opiskelijaksi

Tältä sivulta löydät tietoa Helsingin yliopiston opiskelumahdollisuuksista ja koulutuksista. Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi koulutusohjelmiimme tai jatko-opiskelijaksi tohtorikouluihimme. Meillä on tarjolla 33 kandiohjelmaa, 63 maisteriohjelmaa ja 32 tohtoriohjelmaa.

Tutkintojen lisäksi voit myös hakeutua opiskelemaan myös Avoimen yliopiston kursseille, tiedekuntien erillisiin opintoihin, erikoistumiskoulutuksiin, ammatilliseen jatkokoulutukseen, täydennyskoulutukseen tai tulla meille  lisäämään tietämystäsi, vaikkapa avointen verkkokurssien tai luentojen kautta. Tarjoamme laadukasta yliopisto-opetusta ja opiskelumahdollisuuksia lukiosta työelämän tarpeisiin ja aina eläkeikään saakka. Katso tältä sivulta linkkejä sinua kiinnostaviin koulutusmahdollisuuksiin!

Ajankohtaisia hakuaikoja:

Seuraavat hakuajat alkavat 18.3 ja päättyvät 1.4.2020 klo 15:00

Muut vuoden 2020 aikana alkavat hakuajat:

Tietoa opiskelijaksi hakeville

Jos olet hakemassa tutkinto-opiskelijaksi löydät tästä linkkejä tietoihin kansainvälisistä maisteriohjelmista ja kandiohjelmasta, yhteishausta ja Avoimen väylästä. Tutkijakoulumme tarjoavat mahdollisuuden tohtorintutkintoon. Helsingin yliopistossa on tarjolla myös erikoistumiskoulutusta ja...