Farmasian valintakokeen toinen vaihe 11.6.2020

Valintakoetta varten tarvitset erilliset Moodle-käyttäjätunnukset. Tunnukset lähetetään Opintopolussa ilmoittamaasi sähköpostiin. Pidäthän huolen, että järjestelmässä on ajantasainen sähköpostiosoite.

Saat tunnuksesi Moodleen sekä linkin Moodle-alustalle viimeistään 8.6.2020.

Lähetämme käyttäjätunnuksen ja salasanan eri sähköpostiviesteissä. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa. Salasanaa ei voi vaihtaa järjestelmässä. Mikäli et saa tunnuksia yllä ilmoitettuun päivämäärään mennessä, ole välittömästi yhteydessä hakijapalvelut@helsinki.fi otsikolla ”Käyttäjätunnukset Moodle-valintakokeeseen”. Tarkista ennen viestin lähettämistä roskapostikansiosi.

Käythän kirjautumassa Moodleen mahdollisimman pian tunnukset saatuasi, jotta mahdolliset kirjautumisongelmat tulevat ilmi ennen varsinaista valintakoetta.

Kirjautumisen jälkeen pääset tutustumaan Moodle-ympäristöön ennen varsinaista valintakoetta harjoituskokeen avulla. Vastauksiasi ei arvioida. Suosittelemme tekemään harjoituskokeen, vaikka Moodle olisikin jo tuttu alusta, jotta varsinainen valintakoe sujuisi ongelmitta. Harjoituskokeen sisältö ei ole yhteydessä valintakokeen sisältöihin. Harjoituskokeessa voi olla tehtävätyyppejä, joita ei ole varsinaisessa valintakokeessa.

Harjoituskokeen tekemistä varten sinun tulee itse huolehtia, että sinulla on verkkoyhteys käytettävissäsi.

Valintakokeen aloittamiseen ja palauttamiseen on ohjeet Moodlessa. Voit liikkua kysymysten välillä palautukseen asti.

Jos kokeen tekeminen on kesken koeajan päättyessä, järjestelmä tallentaa kokeen automaattisesti. Jos olet hakenut erityisjärjestelyitä eli yksilöllisiä järjestelyitä kokeeseen liittyen, saat erillisen viestin siihen liittyen.

Tarvitset kokeen suorittamista varten oman kannettavan tietokoneen. Yliopiston tiloissa on verkkoyhteys, jota käytetään kokeen aikana. Koetta ei voi tehdä puhelimella eikä tabletilla.

Sinun tulee huolehtia siitä, että tietokoneesi täyttää tekniset vaatimukset. Koejärjestelmä tukee seuraavien selainten ajantasaisia versioita:

  • Chrome
  • Edge
  • Firefox
  • Internet Explorer 11
  • Safari

Muutkin nykyaikaiset selaimet saattavat toimia.

Seuraavien vanhojen selainversioiden toiminnassa on havaittu ongelmia:

  • Internet Explorer 10 ja sitä vanhemmat versiot
  • Safari 7 ja sitä vanhemmat versiot

Selaimessa on oltava JavaScript ja evästeet käytössä.

Järjestelmää on testattu kattavasti seuraavilla käyttöjärjestelmillä:

  • Windows 10
  • macOS 10.14
  • Ubuntu Linux 18.04 LTS

Jos sinulla on kysyttävää koetta edeltävinä päivinä, voit laittaa sähköpostia hakijapalvelut@helsinki.fi. Priorisoimme kokeiden aikaan kiireellistä vastausta tarvitsevat sähköpostit. Otsikoi viestisi ”Farmasian Moodle-koe” -tunnisteella. Näin nopeutat asiasi käsittelyä.