Opiskele Helsingin yliopistossa

Opiskele Helsingin yliopistossa
Tule meille opiskelemaan. Hakuaika kansainvälisiin maisteriohjelmiin on käynnissä ja päättyy 10.1.2020 klo 15:00.
Tule meille opiskelemaan. Hakuaika kansainvälisiin maisteriohjelmiin on käynnissä ja päättyy 10.1.2020 klo 15:00.

Tule opiskelemaan maailman parhaaksi

Uskomme ajattelun voimaan muuttaa asenteita, ihmisiä ja yhteiskuntaa – maailman parhaaksi. Etsimme yhdessä ratkaisuja meitä kaikkia koskeviin ongelmiin. Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista monitieteisistä yliopistoista. Opetuksemme perustuu kansainvälisessä ympäristössä tehtävään tutkimukseen. Tervetuloa opiskelemaan Helsingin yliopistoon!

Hae nyt kansainvälisiin kandi- tai maisteriohjelmiin

Haluatko suorittaa kandi- tai maisteritutkinnon englanniksi? Hakuaika Helsingin yliopiston syksyllä 2020 alkaviin kansainvälisiin maisteriohjelmiin tai Bachelor's Programme in Science -kandiohjelmaan (Admission group 1) on käynnissä ja päättyy 10.1.2020 klo 15.00.

Tutustu opiskeluun ja jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin

Tutustu Helsingin yliopistoon sekä sen opetukseen ja opettajiin, unohtamatta Helsinkiä, joka on eläväinen ja turvallinen kaupunki opiskella. Tutkinto-ohjelmiemme lisäksi voit hyödyntää myös muita tapoja opiskella ja oppia.

Opiskele monitieteisessä huippuyliopistossa

Helsingin yliopisto on koulutustarjonnaltaan Suomen suurin ja myös yksi maailman parhaista yliopistoista. Tutustu Helsingin yliopiston opiskeluympäristöön, kampuksiin ja vierailukohteisiin. Ota meihin yhteyttä kaikissa opiskelumahdollisuuksiin ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä!