Hyvää alkavaa lukuvuotta 2019-2020!

Hyvää alkavaa lukuvuotta 2019-2020!
Helsingin yliopiston lukuvuoden avajaisia vietetään 2.9.
Helsingin yliopiston lukuvuoden avajaisia vietetään 2.9.

Uudelle opiskelijalle

Helsingin yliopisto on koulutustarjonnaltaan Suomen suurin yliopisto ja myös yksi maailman parhaista. Tutustu Helsingin yliopiston opiskeluympäristöön, kampuksiin ja vierailukohteisiin. Jos olet jo opiskelija tai opintosi ovat alkamassa, sinua palvelee opiskelijan ohjesivut. Otathan meihin yhteyttä kaikissa opiskelumahdollisuuksiin ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä!

Tutustu opintoihin, kehity ja opi uutta joustavasti

Helsingin yliopisto tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Tutkinto-ohjelmiemme lisäksi voit hyödyntää myös muita tapoja opiskella ja oppia. Joustavia ja avoimia opiskelumahdollisuuksia tarjoavat Avoimen yliopiston kurssit, avoimet verkkokurssit, täydennyskoulutus sekä englanninkielistä kesäopetusta Helsinki Summer School.

Opiskele maailman parhaaksi

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista monitieteisistä yliopistoista. Opetuksemme perustuu kansainvälisessä ympäristössä tehtävään tutkimukseen. Etsimme yhdessä ratkaisuja meitä kaikkia koskeviin ongelmiin. Uskomme näet ajattelun voimaan muuttaa asenteita, ihmisiä ja yhteiskuntaa – maailman parhaaksi. Tervetuloa opiskelemaan Helsingin yliopistoon!