Tsekkaa Helsingin yliopisto 16.–26.11.

Tsekkaa Helsingin yliopisto 16.–26.11.
Mitä meillä voi opiskella? Tutustu kandiohjelmiimme ja esitä kysymyksiä suoraan opiskelijoillemme osallistumalla etätapahtumaan. Tervetuloa mukaan!
Mitä meillä voi opiskella? Tutustu kandiohjelmiimme ja esitä kysymyksiä suoraan opiskelijoillemme osallistumalla etätapahtumaan. Tervetuloa mukaan!

Tule opiskelemaan maailman parhaaksi

Helsingin yliopistossa opiskelet yhdessä maailman johtavista monitieteisistä yliopistoista, jossa uskomme tieteen voimaan muuttaa asenteita, ihmisiä ja yhteiskuntaa – maailman parhaaksi. Myös opetuksemme perustuu tieteelliseen tutkimukseen. Valitse monipuolisesta koulutustarjonnasta juuri sinulle sopiva kandi- tai maisteriohjelma ja hae meille opiskelijaksi. Voit hakea myös tohtorikoulutukseen. Tutkinto-ohjelmien lisäksi tarjoamme muitakin opiskelumahdollisuuksia, sillä tiede ja oppiminen kuuluu kaikille. Tutustu opiskeluvaihtoehtoihimme!

Hae kansainvälisiin kandi- tai maisteriohjelmiin

Haluatko suorittaa kandi- tai maisteritutkinnon englanniksi? Hae Helsingin yliopiston syksyllä 2021 alkaviin kansainvälisiin maisteriohjelmiin tai Bachelor's Programme in Science -kandiohjelmaan. Hakuaika alkaa 1.12.2020 klo 8.00 ja päättyy 15.1.2021 klo 15.00.

Tutustu opiskeluun huippuyliopistossa

Millaista on opiskella yhdessä maailman parhaista monitieteisistä tutkimusyliopistoista? Tutustu opiskelijoihin, opiskelijaelämään ja kampuksiin. Ota meihin yhteyttä kaikissa opiskelua koskevissa kysymyksissäsi. Tervetuloa Helsingin yliopistoon!

Tutustu yliopistoon ja jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin

Tutustu Helsingin yliopistoon sekä sen opetukseen ja opettajiin, unohtamatta Helsinkiä, joka on eläväinen ja turvallinen kaupunki opiskella. Tutkinto-ohjelmiemme lisäksi voit hyödyntää myös muita tapoja opiskella ja oppia.

Tohtorikoulutus

Oletko kiinnostunut jatko-opinnoista ja tohtorin tutkinnosta? Helsingin yliopistossa toimii neljä tutkijakoulua ja yhteensä 32 tohtoriohjelmaa. Tutustu tohtorikoulutukseemme!