Alumnille

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta tarjoaa alumneille monenlaisia osallistumisen mahdollisuuksia. Sinun ja muiden alumniemme tarjoama kokemus ja osallistuminen yhteistyöhön on meille tiedekunnassa tärkeää. Tervetuloa mukaan!
 • Helsingin yliopiston alumnitoiminnasta löydät tietoa Helsingin yliopiston Alumni verkkosivuilta ja Helsinki Alumni Hub verkkoportaalista.

   
 • Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta on mukana useissa Helsingin yliopiston alumnitapahtumissa. Tapahtumissa kohtaat alan tutkijat ja alumnit tuoreen, tutkimuksessa ajankohtaisen teeman äärellä.

   
 • Tarjoa opiskelijalle harjoittelu- tai gradupaikkaa: Useiden opintosuuntien maisterivaiheen opintoihin kuuluu työharjoittelu. Opiskelijat hankkivat harjoittelupaikkansa itse. Voit auttaa tarjoamalla opiskelijalle työharjoittelu- tai gradupaikkaa. Samalla tuet tärkeällä tavalla oppimista ja opiskelua. Lisätietoja harjoittelupaikan tarjoamisesta ja muista palveluista työnantajalle löydät yliopiston Hyödynnä opiskelijoiden osaamista -sivulta.

   
 • Osallistu yhteistyötahojemme kautta: tiedekunta toimii tiiviissä yhteistyössä monissa kehittämisohjelmissa, hankkeissa ja verkostoissa. Tutkimusverkostot  Yhteistyöhankkeet

   
 • Eri koulutusohjelmat järjestävät työelämäkursseja sekä erilaisia mentorointiohjelmia, joiden toteutukseen toivotaan mukaan alumneja. Vinkkaa alumnitiimille, jos olet kiinnostunut opiskelijoiden työelämävalmiuksien tukemisesta.

   
 • Osallistu opiskelijajärjestöjen alumnitoimintaan: monilla opiskelijajärjestöillä, kuten tiedekuntajärjestö Maatalous-metsäylioppilaiden liitto Mmyl ry:llä ja sen alaisilla ainejärjestöillä, on toimintaa, jossa alumnit ovat keskeisessä roolissa.

   
 • Haluaisitko ehdottaa yhteistyötä tai kysyä tiedekuntasi alumnitoiminnasta? Ota yhteyttä alumnitiimiin ja kerro ajatuksistasi - vastaamme mielellämme.Alumnitiimi: alumni@helsinki.fi