Viikkiläisyys

Viikin kampuksella on yli 2 000 maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan opiskelijaa, jotka muodostavat viikkiläisen kulttuurin. Viikkiläisyys on tunnettu käsite myös yritysmaailmassa, jossa alumnit saattavat usein kuvata opiskeluaikojaan viikkiläisinä. Opiskeluaikana kannattaakin osallistua ja tehdä yhdessä muiden viikkiläisten kanssa.

Parasta Viikin kampuksessa on sen luoma yhteisö kampuksen opiskelutiloineen, kauppoineen ja asuntoineen. Sijaintina Viikki on myös upea sillä se mahdollistaa vehreän maiseman tutkimusta ja opetusta siivittämään.

Verkostoituminen

Tutkintopohjaisen opiskelun lisäksi Viikissä on aktiivisia toimijoita, jotka tarjoavat moninaisia tapoja esimerkiksi projektinhallinta- ja yhteistyötaitojen kehittämiseen. Verkostoitumista tapahtuu, kun tehdään ja opitaan yhdessä. Meiltä löytyy esimerkiksi oma opiskelijoiden pyörittämä työelämätapahtuma, ViikkiAreena, josta monet ovat löytäneet kesätyöpaikkojakin.

Opiskelijakulttuuri

Verkostoitumista ja oppimista tapahtuu myös opiskelijakulttuurin ytimessä, ainejärjestötoiminnassa. Ainejärjestöt sekä muut opiskelijakulttuuriin liittyvät tapahtumat, kuten Viikki Speksi, Viikki Brewing Society sekä Sisu International Sports United tarjoavat laajoja harrastusmahdollisuuksia opiskelijoille, joita kiinnostaa kulttuuri, panimotoiminta tai urheilu. Opiskelijakulttuuria ei kannata myöskään unohtaa viikkiläisen yhteishengen luojana. Opiskelijakulttuuri on myös taustalla monen viikkiläislähtöisen yrityksen taustalla!

Asuminen Viikissä

Viikissä asuvan on helppo olla viikkiläisessä tekemisessä mukana. Luentojen jälkeen aikaa ei kulu turhaan matkusteluun, ja luontokin on lähellä vapaa-ajan aktiviteetteja ajatellen. Millaista on asua Viikissä? Tutustu täällä opiskelijoiden kertomuksiin.