Lääketieteellinen tiedekunta tarjoaa erikoistumiskoulutusta, yleislääketieteen erityiskoulutusta sekä erikoislääkärien lisäkoulutusta.

Lisää tietoa koulutusohjelmista ja erikoistumisesta löydät näiden sivujen lisäksi yliopiston intranetistä Flammasta. Ammatillisen jatkokoulutuksen lomakkeet, opinto-oppaat ja muut koulutuksen suorittamisen ohjeet löydät Flammasta kohdasta Yksiköt-  Lääketieteellinen tiedekunta  - Opiskelu - Ammatillinen jatkokoulutus. Kirjautuaksesi Flammaan tarvitset Helsingin yliopiston käyttäjätunnukset. Mikäli sinulla ei ole yliopiston käyttäjätunnuksia, katso ohjeet niiden hakemiseksi Helpdeskin sivuilta.

Meilahden Opiskelijapalveluiden sähköpostiosoite on: meilahti-student(a)helsinki.fi

Kaikki muut palveluosoitteet on lakkautettu. 

Yhteystiedot

 

UUSI OPISKELIJOIDEN OHJESIVUSTO GUIDE

Ammatillista jatkokoulutusta suorittaville opiskelijoille on avattu oma ohjesivusto opiskelijoille suunnattuun Guide-sivustolle.  Klikkaa sivun alareunassa olevaa laatikkoa "Ammatillinen jatkokoulutus", ja löydät tarpeellisia ohjeita ja lomakkeita, kuten uusimman opinto-oppaan ja hakemuslomakkeen todistuksen saamiseksi suoritetusta koulutuksesta. 

Huom. Sivustoa päivitetään koko ajan, ja sieltä puuttuu vielä osa tiedosta. Osa tiedosta on edelleen Flammassa (esim. vanhat opinto-oppaat). Osa linkityksistä saattaa myös vielä puuttua, samoin ruotsinkielinen sivusto. Sivustoa täydennetään syksyn 2017 mittaan.

päivitetty 26.6.2017

 

LISÄTIETOA

Sosiaali- ja terveysministeriön ylläpitämä sivusto erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksesta 

Arvio erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen koulutustarpeesta vuoteen 2030 asti 

OPINTO-OPPAAT

 

Opinto-oppaat siirtyvät viimeistään syyslukukauden 2017 alussa Guideen. Siihen asti ne löytyvät tältä sivulta ja Flammasta (vanhat oppaat) 

Erikoislääkärikoulutuksen opinto-opas 2017-2019

Erikoishammaslääkärikoulutuksen opinto-opas 2017-2019

 

Tilastot

Valtakunnallinen tilasto valmistuneista erikoislääkäreistä.

Valtakunnallinen tilasto valmistuneista erikoishammaslääkäreistä.

 

Teoreettinen koulutus

Katso ohjeet tästä.