Opetusapteekkien perehdytyspäivä

Perehdytyspäivän tarkoituksena on perehdyttää osallistujat opetusapteekkiharjoittelujaksojen tavoitteisiin, opiskelijoiden odotuksiin ja kokemuksiin, koulutusyksiköiden käytänteisiin sekä erilaisiin työkaluihin hyvän ohjaamisen ja opiskelijan oppimisen edistämiseksi. Koulutuspäivä on suunnattu erityisesti uusille opetusapteekkien harjoitteluvastuuhenkilöille.

Vuoden 2023 perehdytyspäivän tallentaminen ei onnistunut, mutta pp-esitys ja opiskelijoiden puheenvuorojen tallenteet löytyvät alta. Vuoden 2022 tilaisuus on lähes samansisältöinen ja tallenteen voi katsoa ko. vuoden materiaaleista.  

Opetusapteekkien perehdytyspäivä 22.11.2023
Webinaari lääkehoidon arviointitehtävästä 5.10.2020

Helsingin yliopiston 2. harjoittelun lääkehoidon arviointitehtävä on päivitetty syksyllä 2020 alkavaan 2. harjoitteluun. Järjestimme opiskelijoille ja opetusapteekeille yhteisen webinaarin lääkehoidon arviointitehtävästä 5.10.2020.

Tilaisuus jatkui opetusapteekeille 12-13 tilannepäivityksellä Itä-Suomen yliopiston farmaseutin tutkinnon ja opetusapteekkiharjoittelun uudistuksesta. Lopuksi yhteisesti keskusteltiin harjoitteluun ja opiskelijan ohjaamiseen liittyvistä asioista.