Elintarviketieteen opiskelijoita yhdistää kiinnostus ruokaan – muuttuvat ruokatrendit luovat uusia mahdollisuuksia
Jututimme kahta elintarviketieteiden opiskelijaa, Janina Lehtimäkeä ja Ayda Kayaa, heidän kokemuksistaan elintarviketieteiden kandiohjelmassa.
”Uskon, että luotettavalle ja helposti ymmärrettävälle tiedolle ravitsemuksesta on tarvetta”
Ihmiset ovat aiempaa kiinnostuneempia ruuastaan ja ravinnostaan, ja uudet teknologiat sekä muuttuva ruokakulttuuri ja -trendit tarkoittavat, että alan opiskelijoille on kysyntää niin tutkimuksen kuin työelämän puolella. Kysyimme ensimmäisen vuoden opiskelija Ilona Torviselta kokemuksista elintarviketieteen kandiohjelma
Elintarviketieteiden salat opiskelijoiden näkökulmasta
Haastattelimme kuutta elintarviketieteiden kandivaiheessa olevaa opiskelijaa heidän mietteistään opiskelualaa kohtaan. Opiskelijoita yhdisti vastauksissa yksi tekijä – monipuolisuus. Mitä kaikkea siihen sitten kuuluukaan?
Opiskelijoidemme kokemuksia – elintarviketieteistä ravitsemustieteisiin
Elintarviketieteiden opiskelijat voivat jatkaa kanditutkinnon suorittamisen jälkeen eri maisteriohjelmiin Viikissä. Elintarviketieteiden kandiohjelma tarjoaa automaattisen pääsyn elintarviketieteiden maisteriohjelmaan ja muihin maisteriohjelmiin tulee erikseen ilmoittautua tai hakea.
Elintarviketieteet, kehittyvä mutta elinvoimainen ala monine vaihtoehtoineen
Elintarviketieteiden kandiohjelman opiskelijat kertovat, kuinka päätyivät hakeutumaan alalle ja millaista opiskelu Viikin kampuksella on ollut.
Elintarviketieteilijät ratkovat globaaleja ruuantuotannon ongelmia
Elintarviketieteiden kandiohjelmassa opiskelijat paneutuivat ruokaan mitä moninaisimmista näkökulmista.