Opiskelijatarinoita

Millaista on opiskella elintarviketieteiden kandiohjelmassa? Tutustu opiskelijoiden kokemuksiin elintarviketieteiden kandiohjelmassa opiskelusta.

Ayda ja Janina

Elintarviketieteen opiskelijoita yhdistää kiinnostus ruokaan – muuttuvat ruokatrendit luovat uusia mahdollisuuksia

Jututimme kahta elintarviketieteiden opiskelijaa, Janina Lehtimäkeä ja Ayda Kayaa, heidän kokemuksistaan elintarviketieteiden kandiohjelmassa.

Ilona

”Uskon, että luotettavalle ja helposti ymmärrettävälle tiedolle ravitsemuksesta on tarvetta”

Ihmiset ovat aiempaa kiinnostuneempia ruuastaan ja ravinnostaan, ja uudet teknologiat sekä muuttuva ruokakulttuuri ja -trendit tarkoittavat, että alan opiskelijoille on kysyntää niin tutkimuksen kuin työelämän puolella. Kysyimme ensimmäisen vuoden opiskelija Ilona Torviselta kokemuksista elintarviketieteen kandiohjelma

Millaista on opiskella elintarvikealaa?

Millaista on opiskella elintarvikealaa -videolla Helsingin yliopiston elintarviketieteiden opiskelijat Sanni ja Tuukka sekä lehtorit Hanna ja Anna-Maija kertovat millaista on opiskella elintarviketieteiden kandiohjelmassa. 

 

Milla, Tapio, Natalia, Aino, Jenni ja Elias

Elintarviketieteiden salat opiskelijoiden näkökulmasta

Haastattelimme kuutta elintarviketieteiden kandivaiheessa olevaa opiskelijaa heidän mietteistään opiskelualaa kohtaan. Opiskelijoita yhdisti vastauksissa yksi tekijä – monipuolisuus. Mitä kaikkea siihen sitten kuuluukaan?

Katri, Venla ja Salla

Opiskelijoidemme kokemuksia – elintarviketieteistä ravitsemustieteisiin

Elintarviketieteiden opiskelijat voivat jatkaa kanditutkinnon suorittamisen jälkeen eri maisteriohjelmiin Viikissä. Elintarviketieteiden kandiohjelma tarjoaa automaattisen pääsyn elintarviketieteiden maisteriohjelmaan ja muihin maisteriohjelmiin tulee erikseen ilmoittautua tai hakea.

Ira, Kaisa ja Theresa

Elintarviketieteet, kehittyvä mutta elinvoimainen ala monine vaihtoehtoineen

Elintarviketieteiden kandiohjelman opiskelijat kertovat, kuinka päätyivät hakeutumaan alalle ja millaista opiskelu Viikin kampuksella on ollut.

Kiia ja Faisa

Elintarviketieteilijät ratkovat globaaleja ruuantuotannon ongelmia 

Elintarviketieteiden kandiohjelmassa opiskelijat paneutuivat ruokaan mitä moninaisimmista näkökulmista. 

Opiskelijat kertovat

Opiskelijat kertovat -webinaaritallenteella muun muassa elintarviketieteen opiskelija kertoo alavalinnastaan, mikä opinnoissa ja opiskelussa on parasta, millaisiin tehtäviin alalta valmistuu sekä miten he viettävät vapaa-aikaansa.