Moderni ihminen on ruoastaan ja ravinnostaan aiempaa paljon tiedostavampi ja vaativampi, mikä luo uusia mahdollisuuksia elintarviketeollisuuden alalla. Uudet teknologiat, eettisyyden ja ekologisuuden vaatimus sekä uudet ruokatrendit luovat mielenkiintoisia suuntautumismahdollisuuksia alan opiskelijoille. Maailma muuttuu, mutta ruoka on välttämätöntä, jokapäiväistä ja kansainvälistä. Tämän takia elintarviketieteiden ala on hyvä ja varma työllistäjä. Tutkinto antaa kelpoisuuden maisteriopintoihin elintarviketieteiden, elintarviketalouden ja kulutuksen, ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen (opintosuunnassa ihmisen ravitsemus) sekä mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelmissa.
Varsinainen haku tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana.
Haluaisitko kuulla lisää opiskelusta Helsingin yliopistossa suoraan opiskelijaltamme? Tilaa esittely ja saat lukiollesi räätälöidyn esittelyn Helsingin yliopistosta ja 1-2 koulutusohjelmasta.