Haluaisitko päästä yhdistämään kemian, teknologian ja biologian opintoja ratkaistaksesi tulevaisuuden globaaleja ruokatuotannon ongelmia?
Elintarviketieteilijöiden työllä on suora vaikutus ruoan laatuun, turvallisuuteen ja saatavuuteen. Alalla työskentely on vakaata ja täynnä mahdollisuuksia, sillä tarve ruoalle ja sen kehittämiselle ei tule loppumaan tulevaisuudessa.
Opintojen aikana tutustut konkreettisesti elintarvikkeiden valmistukseen teknologian, mikrobiologian ja turvallisuuden näkökulmasta, opit arvioimaan elintarvikkeiden laatua aistinvaraisesti ja kemiallisesti sekä ymmärtämään ravitsemuksen merkitystä ihmisen hyvinvoinnille.
Tutkinto antaa mahdollisuuden maisteriopintoihin seuraavissa koulutusohjelmissa: elintarviketieteet, ravitsemustiede, mikrobiologia, elintarviketalous ja kemia.