Taloustieteen tohtoriohjelma
Taloustieteen tohtoriohjelma (DPE) kuuluu humanistis-yhteiskuntatieteelliseen tutkijakouluun. Ohjelmasta vastaa valtiotieteellinen tiedekunta, ja ohjelman kotiyksikkö tiedekunnassa on politiikan ja talouden tutkimuksen laitos. Opetus tapahtuu valtakunnallisessa taloustieteen tohtoriohjelmassa (FDPE).

Taloustieteen tohtoriohjelma (DPE) noudattaa kansainvälisiin parhaita käytäntöjä ja edistää taloustieteen tohtorikoulutusta tarjoamalla järjestelmällisesti kursseja ja seminaareja, jotka pohjautuvat jo vuonna 1990 perustettuun ohjelmaan.
Tiesitkö?

Vuonna 1990 perustetun valtakunnallisen taloustieteen tohtoriohjelman perinteiden mukaisesti taloustieteen tohtoriohjelma edistää tohtorikoulutusta tarjoamalla syventävään rakenteeseen pohjautuvia, taloustieteen ydinaloihin keskittyviä kursseja.  

Ohjelmasta valmistuvilla tohtoreilla on hyvät työllisyysmahdollisuudet kansainvälisissä korkeakouluissa, keskuspankeissa, tutkimuslaitoksissa, valtion laitoksissa ja yksityissektorilla.

Haluatko tietää lisää? Tutustu tohtoriohjelman englanninkielisiin sivuihin, joilla on kerrottu enemmän profiilistamme ja ohjelman toiminnasta.

Taloustieteen tohtoriohjelmassa hyödynnetään kansainvälisiä parhaita käytäntöjä!
Etsitkö näitä?