Avoin yliopisto: Islamilaisen teologian opinnot

Osa islamilaisen teologian opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Islamilaisen teologian opintojen tavoitteena on antaa moniulotteinen ymmärrys islamista sekä keskeisten tekstien että muslimien arjen kautta. Opinnoissa yhdistetään historian tutkimuksen, antropologian ja sosiologian lähestymistapoja. 

Opinnot sopivat islamilaisen teologian opiskelijoille, islamin opettajaksi opiskeleville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Islamilaisen teologian opinnot

Voit opiskella islamilaisen teologian opintotarjonnasta joko sinulle sopivia yksittäisiä kursseja. Tarkemmat tiedot löydät kurssien sivuilta. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.

Islamilaisen teologian kursseja Opinnoissa tutustut islamin peruspiirteisiin sekä hahmotat sen suhdetta muihin uskontoihin. Perehdyt islamilaisen teologian ja islamin tutkimuksen keskeisiin käsitteisiin, näkökulmiin ja tutkimusmenetelmiin. Pyrit myös ymmärtämään islamin kulttuurisen ja yhteiskunnallisen merkityksen eri maantieteellisillä alueilla.  
Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Olet tervetullut osallistumaan myös kaikille avoimiin ja maksuttomiin Opiskelutaito-webinaareihin! Webinaarit on toteutettu usean korkeakoulun yhteistyönä.

Sinua voisi kiinnostaa myös
Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.