Avoin yliopisto: Terveydenhuollon kehittäminen
Osa Terveydenhuollon kehittämisen maisteriohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina. Opinnotovat maisteritasoisia joten opintoihin vaaditaan alempi korkeakoulututkinto.

Voit opiskella maisteriohjelman opinnoista Väestön terveys (25 op), Kliininen hoitotiede terveydenhuollon kehittämisessä (25 op) ja Monialainen asiantuntijuus sosiaali- ja terveysalalla (25 op) opintokokonaisuudet. Terveydenhuollon kehittämisen maisteriohjelman opintokokonaisuudesta Monialainen asiantuntijuus sosiaali- ja terveysalalla opinnoista on tarjolla kesäopintoja kesäopetuksessa 2023. Kesäopinnot löytyvät Maisteriohjelmien Sosiaali -ja terveystutkimuksen opinnoista.

Väestön terveys (25 op) ja Kliininen hoitotiede terveydenhuollon kehittämisessä (25 op) ja Monialainen asiantuntijuus sosiaali -ja terveysalalla (valtiotieteellisen tiedekunnan maisteriopintoja) (25 op) opinnot alkavat syksyllä 2023. Opintojen kurssisivut ovat nähtävillä 1.7.2023 mennessä.

Terveydenhuollon kehittämisen maisteriohjelman opintokokonaisuudet

Terveydenhuollon kehittämisen maisteriohjelmasta on mahdollista suorittaa Väestön terveys (25 op), Kliininen hoitotiede terveydenhuollon kehittämisessä (25 op) ja Monialainen asiantuntijuus sosiaali- ja terveysalalla (25 op) opintokokonaisuudet.

Kliininen hoitotiede terveydenhuollon kehittämisessä 25 op Voit suorittaa kliinisen hoitotieteen kehittäminen terveydenhuollossa opintokokonaisuuden (25 op) tai yksittäisiä opintokokonaisuuden kursseja.
Väestön terveys 25 op Väestön terveyden opintokokonaisuudesta 25 op voit suorittaa opintokokonaisuuden tai yksittäisiä kursseja.

Monialainen asiantuntijuus sosiaali - ja terveysalalla (25 op) opintokokonaisuus on Sosiaali- ja terveystutkimuksen maisteriopintoja (valtiotieteellisen tiedekunnan maisteriopintoja):

Siirtymäsäännökset
Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet kootusti.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen