Alumneille

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta tarjoaa alumneille monenlaisia osallistumisen mahdollisuuksia. Sinun ja muiden alumniemme tarjoama kokemus ja osallistuminen yhteistyöhön on meille tiedekunnassa tärkeää. Tervetuloa mukaan!
Osallistu alumnina tiedekunnan toimintaan
 • Helsingin yliopiston alumnitoiminnasta löydät tietoa Helsinki Alumni verkkosivuilta ja Helsinki Alumni Hub verkkoportaalista.
   
 • Osallistu vuosittain järjestettävään tiedekunnan Oktoberfestiin: Tapahtumassa kohtaat tiedekunnan yhteistyökumppanit, tutkijat ja muut alumnit tuoreen ja tutkimuksessa ajankohtaisen teeman äärellä.
   
 • Tarjoa opiskelijalle harjoittelupaikkaa. Tarjoamalla opiskelijalle työharjoittelupaikkaa tuet tärkeällä tavalla oppimista ja opiskelua. Lisätietoja harjoittelupaikan tarjoamisesta ja muista palveluista työnantajalle löydät yliopiston sivulta opiskelijayhteistyö.
   
 • Tiedekunnassa tai sen yhteydessä toimii myös useita tutkimusyksikköjä ja -projekteja, jotka järjestävät mielenkiintoisia kaikille avoimia tilaisuuksia: esimerkkeinä Thriving nature, VIPS ja Helsingin yliopiston Kestävyystieteiden instituutti HELSUS.
   
 • Osallistu opiskelijajärjestöjen alumnitoimintaan: monilla opiskelijajärjestöillä, kuten tiedekuntajärjestö Biosfäärillä ja sen alaisilla ainejärjestöillä, on toimintaa, jossa alumnit ovat keskeisessä roolissa.

Haluaisitko ehdottaa yhteistyötä tai kysyä tiedekuntasi alumnitoiminnasta? Ota yhteyttä alumnitiimiin ja kerro ajatuksistasi - vastaamme mielellämme: alumni@helsinki.fi

Rekisteröitymällä alumniksi pysyt tiedekuntasi uusimman tutkimuksen hermolla. Voit verkostoitua myös monialaisesti tapahtumissa, syventää osaamistasi täydennyskoulutuksissa ja jakaa kokemuksiasi uusille opiskelijoille. Helsingin yliopiston alumniyhteisössä hyödyt yliopiston alumnipalveluista ja valitset itsellesi sopivimman tavan osallistua.