Avoimen yliopisto-opetuksen markkinointi

Yhteistyöoppilaitokset vastaavat pääosin avointen yliopisto-opintojen markkinoinnista omalla alueellaan ja omille, tuntemilleen kohderyhmille. Tälle sivulle on koottu ohjeita ja materiaaleja tueksi yhteistyöoppilaitosten markkinointityölle.

Esitteet ja esittelymateriaalit

Yhteistyöoppilaitokset saavat automaattisesti Avoimen yliopiston lukukausi- ja kesäopintojen esitteet. Muita esittelymateriaaleja voi tiedustella Avoimen yliopiston markkinoinnin yhteyshenkilöltä.

Esitteet pdf-versioina

Helsingin yliopiston logo ja visuaalinen ilme

Helsingin yliopiston logoa voi käyttää niissä yhteyksissä, joissa kerrotaan nimenomaan Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston opinnoista tai Studia Generalia -luennoista. Logoa on kuitenkin käytettävä visuaalisen ohjeiston mukaisesti. Lisätietoa ja -ohjeita saat Avoimen yliopiston markkinoinnin yhteyshenkilöltä.

Logo, kolmikielinen (pdf)
Logo, suomenkielinen (pdf)

Avoimen yliopiston verkkopalvelut

Monista Avoimen yliopiston verkkopalveluiden sisällöistä voi olla hyötyä myös yhteistyöoppilaitoksille ja niiden opiskelijoille. Huomaa esimerkiksi nämä:

Avoin yliopisto sosiaalisessa mediassa

Seuraa, tykkää, jaa sisältöjä ja keskustele kanssamme sosiaalisessa mediassa:

Avoin yliopisto voi myös jakaa omilla kanavillaan yhteistyöoppilaitoksen somejulkaisuja, jotka koskevat Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston opintoja.  Tägää näissä tapauksissa julkaisuun: @HYAvoin tai ota erikseen yhteyttä Avoimen yliopiston markkinoinnin yhteyshenkilöön.

Suositeltavat hashtagit:
#avoinyliopisto #oppiminentekeehyvää

Ota yhteyttä!

Sanna Saari-Salomeri
Koulutusasiantuntija
Avoimen yliopiston viestintä ja markkinointi
puh. 02941 28047, 050 415 4892
sanna.saari-salomeri[ät]helsinki.fi
@HYAvoin @SannaSaariS