Yhteistyöoppilaitokset ovat oman alueensa parhaita asiantuntijoita ja hoitavat pääosin itse avoimen yliopisto-opetuksen markkinoinnin alueellaan. Tältä sivulta löytyy aineistoja alueelliseen markkinointiin ja verkkopalvelujen hyödyntämiseen.

Esittelymateriaalit

Avoin yliopisto toimittaa yhteistyöoppilaitosten käyttöön esittelymateriaaleja, esim. julisteita ja yleisesitteitä.

Helsingin yliopiston ilmeen mukainen ilmoituspohja

Helsingin yliopiston ohjeiden mukaan yliopiston logoa saa käyttää silloin, kun kerrotaan yliopiston omasta opetuksesta (esim. avoimesta yliopisto-opetuksesta). Logoa on kuitenkin käytettävä visuaalisen ohjeiston mukaan.

Logo, kolmikielinen (pdf)
Logo, suomenkielinen (pdf)

Lisätietoja logon käytöstä ja Helsingin yliopiston visuaalisista ohjeista markkinoinnin yhteyshenkilöltä.

Verkkopalvelujen hyödyntäminen

Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston verkkopalvelu sisältää runsaasti tietoa Avoimen yliopiston toiminnasta, palveluja opiskelijoille ja tiedot kaikesta Helsingin yliopiston avoimesta yliopisto-opetuksesta. Verkkopalvelussa on tietoa myös yhteistyöoppilaitosten järjestämästä opetuksesta ja oppilaitosten yhteystiedot. Verkkopalvelussa olevissa uutisissa kerrotaan säännöllisesti mahdollisuudesta suorittaa opintoja myös yhteistyöoppilaitoksissa.
Opintotarjonta aiheittain ja koulutusohjelmittain sekä opetushaun kautta
Yhteistyöoppilaitosten yhteystiedot

MARKKINOINNIN YHTEYSHENKILÖ AVOIMESSA YLIOPISTOSSA

Markkinointikysymyksissä voit ottaa yhteyttä koulutussuunnittelija Sanna Saari-Salomereen, puh. 02941 28047, 050 415 4892, sanna.saari-salomeri[ät]helsinki.fi