Osallistuminen

• Studia Generalia -luennot luennot videoidaan, ja niitä voi seurata sekä suorina lähetyksinä että jälkikäteen.
  • Suorien lähetysten ja tallenteiden katselu onnistuu moderneilla selaimilla ja mobiililaitteilla, jotka tukevat HLS, Flash tai HTML5-tekniikoita.
  • Studia Generalia -tilaisuuksien verkkovideoinnin toteuttaa Unigrafia Oy.

Syksyn 2018 Studia Generalia -luennot järjestetään Helsingin yliopiston modernissa ja kaikille avoimessa kohtaamispaikassa, Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4). Tervetuloa!

Studia Generalia -tilaisuuden järjestäminen yleisölle on helppoa. Tarvitaan vain järjestelyistä huolehtiva henkilö sekä

• sopiva tila
  • tietokone ja verkkoyhteys
  • ajan tasalla oleva HLS, HTML5 tai Flash-tekniikkaa tukeva www-selain
  • datatykki ja valkokangas
  • äänentoisto

Studia Generalia -luentosarjojen perusperiaate on, että tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille. Tätä tulee noudattaa myös verkkoluentoihin perustuvissa tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut välittämään Studia Generalia -luentoja yleisölle, ota rohkeasti yhteyttä.

Vuorovaikutus on oleellinen osa Studia Generalia -tilaisuuksia. Noin puolet tilaisuuksien kestosta varataan yleisön kysymyksille ja kommenteille, joihin asiantuntijat vastaavat. Paikan päällä voit esittää luennoitsijoille kysymyksiä nostamalla käden reilusti ylös.

Twitter: #studiageneralia