Osallistuminen

• Studia Generalia -luennot luennot videoidaan, ja niitä voi seurata sekä suorina lähetyksinä että jälkikäteen.
  • Studia Generalia -tilaisuuksien verkkovideoinnin ja tallenteiden editoinnin toteuttaa Unigrafia Oy.

Studia Generalia -luennot järjestetään Helsingin yliopiston modernissa ja kaikille avoimessa kohtaamispaikassa, Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4). Tervetuloa!
HUOM! Syksyn 2020 Studia Generalia luentosarja järjestetään koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kokonaan verkossa. Paikan päälle ei voi valitettavasti tulla kuuntelemaan luentoja.

Studia Generalia -tilaisuuden järjestäminen yleisölle on helppoa. Tarvitaan vain järjestelyistä huolehtiva henkilö sekä

• sopiva tila
  • tietokone ja verkkoyhteys
  • datatykki ja valkokangas
  • äänentoisto

Studia Generalia -luentosarjojen perusperiaate on, että tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille. Tätä tulee noudattaa myös verkkoluentoihin perustuvissa tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut välittämään Studia Generalia -luentoja yleisölle, ota rohkeasti yhteyttä.

Vuorovaikutus on oleellinen osa Studia Generalia -tilaisuuksia. Noin puoli tuntia tilaisuuksien lopusta varataan yleisön kysymyksille ja kommenteille, joihin asiantuntijat vastaavat.

Twitter: #studiageneralia