Näy yliopistolla
Meiltä valmistuvat opiskelijat ovat tulevaisuuden huippuasiantuntijoita ja vaikuttajia. Voit varmistaa yrityksesi vetovoimaisuuden työnantajana markkinoimalla yliopistolla.
Tutustu tapoihin näkyä yliopistolla

Oletko kiinnostunut näkyvyydestä Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden keskuudessa? Työnantajaprofiili JobTeaser-työpaikkaportaalissa toimii virtuaalisena näyteikkunanasi 24/7!

Profiili mahdollistaa mm. organisaatiosi esittelyn, arvojen ja kulttuurin esiintuomisen ja työ- ja harjoittelupaikkojen markkinoinnin. Toimintaasi voit esitellä myös videoilla ja halutessasi ohjata opiskelijoita linkeillä muihin omiin sisältöihisi.  

Valittavana kaksi profiilityyppiä

  • suppea työnantajaprofiili, joka sisältää välilehdet Tietoa meistä ja Työpaikat. Katso esimerkiksi Meltwaterin yritysprofiili.     
  • laaja työnantajaprofiili sisältää edellisten lisäksi mahdollisuuden markkinoida tapahtumia, julkaista uutisia ja kertoa tarkemmin tiimeistänne. Katso esimerkiksi JobTeaserin yritysprofiili.      

Tee organisaatiostasi mielenkiintoinen opiskelijoille

  • Opiskelijoille on tärkeää tehdä työtä, jolla on merkitystä. Tuo esiin organisaationne missio ja kulttuuri!
  • Käytä tekstin lisäksi eläviä elementtejä, kuten videoita ja kuvia.    
  • Kerro tarinoita ja esimerkkejä siitä, miten organisaationne välittää työntekijöistään tai on joustava.    
  • Tuo esiin organisaationne yhteisöllisyys ja edut. Opiskelijoita kiinnostaa esimerkiksi mahdollisuus etätyöhön ja joustavat työajat.  

Kaikkea ei tarvitse päivittää profiiliin, vaan voit lisätä linkityksiä omille verkkosivuillenne.  

Työnantajaprofiili Helsingin yliopiston JobTeaserissa on maksuton. Jos olette kiinnostuneita näkyvyydestä useammassa yliopistossa ja korkeakoulussa samalla profiililla, JobTeaser tarjoaa tähän mahdollisuuden maksullisena palveluna.  

Helsingin yliopistolla JobTeaserin käyttäjämäärät kasvavat tasaisesti, palveluun on rekisteröitynyt yli 7000 opiskelijaa ja alumnia (tieto päivitetty 16.3.2021).

Ota yhteyttä urapalveluihin

Jos kiinnostuit työnantajaprofiilista, ota meihin yhteyttä: employerservices@helsinki.fi.

Kartoitamme organisaatiosi tarpeet ja kerromme lisää työnantajaprofiileista.

Helsingin yliopistolla järjestetään vuosittain eri kampuksilla rekrytointimessutapahtumia. Etenkin kampuskohtaisilla messuilla tapaat helposti eri alojen opiskelijoita.

Valtiotietelijöiden työelämämessut 12.11.2021

Valtiotieteilijöiden työelämämessut on työelämätapahtuma, joka kerää yhteen yhteiskunnallisen alan opiskelijat, alumnit, asiantuntijat, tutkijat sekä työnantajat.

Messuilta saat tuoreimman ja kattavimman katsauksen siihen, mikä on valtio- ja yhteiskuntatieteilijöiden rooli tulevaisuuden työelämässä.

Kohderyhmä: valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijat. 

Katso seuraavien messujen ajankohta ja lisätietoja Kannunvalajien verkkosivuilta

Tai

VTM-messujen verkkosivuilta. (sivujen päivitys kesken)

Potentiaali, Kumpulan kampus

Kumpulan Potentiaali on Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden järjestämä työelämä- ja rekrytointitapahtuma, joka on järjestetty kolme kertaa; vuosina 2017, 2018 ja 2019. Kumpulan Potentiaali on ollut menestys niin opiskelijoiden kuin yritysvieraidenkin puolesta. 

Palautteeseen vastanneista yritysvieraista yli 95 % arvioi tapahtuman annin olevan vähintään hinnan väärti, ja joka neljäs koki tapahtuman annin olevan erinomainen hintaan nähden. 

Kohderyhmä: luonnontieteiden, matematiikan ja tilastotieteen sekä tietojenkäsittelytieteen opiskelijat 

Katso seuraavien messujen ajankohta ja lisätietoja Potentiaalin verkkosivuilta

ViikkiAreena, Viikin kampus

ViikkiAreena on Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen yhdessä järjestämä työelämätapahtuma, jossa opiskelijoilla ja koko yliopistoyhteisöllä on mahdollisuus saada tarkempi ja laajempi kuva yritysten toiminnasta, uusimmista suunnista ja uramahdollisuuksista.

Yrityksille taas ViikkiAreena on tilaisuus profiloitua työnantajana, tavata tulevaisuuden ammattilaisia sekä kuulla toimialan uutuuksista yliopistolla.  

ViikkiAreenassa puidaan ajankohtaisia teemoja ja parannetaan opiskelijoiden työelämävalmiuksia osana opintoja! 

Kohderyhmä: maa- ja metsätalouden sekä elintarviketieteiden opiskelijat 

Katso seuraavien messujen ajankohta ja lisätietoja ViikkiAreenan verkkosivuilta

Tai ole yhteydessä ViikkiAreenan järjestäjiin osoitteessa: viikkiareena@gmail.com.

Voit lähestyä myös suoraan Helsingin yliopiston tiedekunta- ja ainejärjestöjä. Monet järjestöistä etsivät aktiivisesti yrityksistä yhteistyökumppaneita esimerkiksi yritysvierailuja varten. Järjestöjen kautta voit tavoittaa suoraan myös yrityksesi kannalta relevanteimmat osaajat. Osa järjestöistä perii maksua tapahtumien tai työpaikkojen välittämisestä.

Yritykset voivat osallistua suoraan tapahtumiensa rahoittamiseen sponsoroimalla. Tämä on yleistä esimerkiksi kongressijärjestelyissä. Sponsorointi eroaa lahjoituksesta siten, että se on arvonlisäveron alaista. Sponsori maksaa näkyvyydestä yliopistolle sovitun summan. 

Sponsorina voit saada nimensä näkyviin kongressin ohjelmalehtisessä tai puheenvuoron sopivassa sessiossa. Joskus kongressin aikana on voitu järjestää myös retki sponsorin tehtaalle tai muuhun kiinnostavaan paikkaan. 

Jos kiinnostuit sponsoroinnista, ota meihin yhteyttä! 

Yliopiston opiskelijat ja vastavalmistuneet, jotka ovat aktiivisesti etsimässä työmarkkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia, tavoitat JobTeaser-palvelun avulla. Tutustu myös muihin tapoihin hyödyntää opiskelijoidemme ja vastavalmistuneiden osaamista!