Infrastruktuurien hyödyntäminen

Yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Helsingin yliopiston kansainvälisestikin merkittävää tutkimusinfrastruktuurien kokonaisuutta. Käytössä ovat myös yliopiston kansainvälisten verkostojen infrastruktuurit. Selaa tutkimusinfrastruktuureja tieteenaloittain tai etsi infrastruktuureja asiasanoilla Helsingin yliopiston tutkimusportaalissa.

Infrastruktuurien käyttö perustuu sopimukseen. Eniten hyötyä saat tekemällä yhteistyötä yliopiston kanssa. Tutkijamme ja asiantuntijamme auttavat tutkimusinfrastruktuurien hyödyntämisessä olipa kyse kokeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta tai tulosten analysoimisesta. Yliopiston yksiköiden asiantuntijat tuntevat tutkimusinfrastruktuurit ja voivat auttaa etsimään tutkimusprojektiin parhaiten sopivia infrastruktuureja.

Tutkimusportaalista löydät infrastruktuurien kokonaisuuden. Tutkimusinfrastruktuureiden käyttömahdollisuuksista saat lisätietoa suoraan tiedekunnista ja yksiköistä (esimerkiksi Suomen molekyylilääketieteen instituutti FIMM). Kunkin infrastruktuurin omistajatiedekunta tai muu yksikkö on merkitty tutkimusportaaliin.