thinkfesta vaaka

Thinkfest 2019

Helsingin yliopiston Thinkfest-foorumilla etsitään keinoja ja ratkaisuja siihen, miten Suomen hyvinvointia tulevaisuudessa rakennetaan koulutuksen ja tieteen varaan. Thinkfest tarjoaa myös vuonna 2019 inspiroivia keskusteluja sekä kaikille avoimen päättäjäpaneelin ajankohtaisista teemoista. Thinkfest järjestetään 30.10.2019 Helsingin yliopiston Tiedekulmassa.

Thinkfest-foorumi 2018

Vuoden 2018 Thinkfest-foorumi koostui vaikuttajien ja tutkijoiden pyöreän pöydän keskusteluista sekä kaikille avoimesta iltatilaisuudesta, jossa puolueiden edustajat nousivat lavalle keskustelemaan siitä, millaista koulutus- ja tiedepolitiikkaa tarvitaan seuraavasta hallituskaudesta lähtien.

Thinkfest-foorumi 13.12.2018

Kevään 2019 eduskuntavaalien polttavimpia aiheita on, miten Suomen hyvinvointia tulevaisuudessa rakennetaan koulutuksen ja tieteen varaan. Ratkaisuja haettiin 13.12.2018 Tiedekulman Thinkfest-foorumilla yliopistolaisten, poliitikkojen ja korkeakoulupolitiikan asiantuntijoiden sekä yritysten edustajien pyöreän pöydän keskusteluissa. Ratkaisut olivat puntarissa eduskuntapuolueiden paneelissa. Tällaiselta se näytti.

Miksi haluamme koota päättäjät Thinkfest-foorumille?

Suomen hyvinvoinnin kannalta on kohtalonkysymys, että pidämme huolta laadukkaasta osaamisketjustamme varhaiskasvatuksesta korkeimpaan koulutukseen ja tutkimukseen. Tulevaisuutemme on osaamisessa ja osaajissa. Siksi meidän kannattaa investoida koulutukseen ja tutkimukseen entistä enemmän.

Thinkfest-päättäjäfoorumi 2019

Helsingin yliopiston päättäjille ja muille vaikuttajille suunnatussa vuotuisessa Thinkfest-tapahtumassa 30.10 puhutaan tänä vuonna siitä, miten hallitusohjelman kirjauksia muun muassa koulutuksen tasa-arvon ja laadun parantamisesta sekä koulutustason nostosta voidaan tutkimuksen valossa edistää parhaiten päätöksenteossa. Miten yhdessä vahvistamme suomalaisen kasvatuksen ja koulutuksen menestystarinaa tällä hallituskaudella?