Valintakoepisteet -palvelu

Voit tarkastella digitaalisissa valintakokeissa antamiasi koevastauksia ja niiden pisteytyksiä Valintakoepisteet -palvelussa.

Valintakoepisteet -palvelu aukeaa 4.7.2024 kello 12. Palvelu on auki 31.12.2024 saakka.

  1. Mene sivulle https://tulokset.korkeakouluun.fi. Linkki aktivoituu 4.7.2024.
  2. Kirjaudu sisään käyttäen Suomi.fi-palvelun vahvaa tunnistautumista.

 

Jos sinulla ei ole käytössä Suomi.fi -palvelun vahvaa tunnistautumistapaa, pääset kirjautumaan palveluun yhteishaussa jättämäsi hakemuksen kautta:

  1. Kun jätit hakemuksen, sait Opintopolusta (osoitteesta noreply@opintopolku.fi) vahvistusviestin otsikolla ”Opintopolku: hakemuksesi on vastaanotettu”. Etsi viesti sähköpostistasi. Varmista, että etsit viestiä siitä sähköpostipalvelusta, jonka sähköpostiosoitteen ilmoitit hakemuksellasi.
  2. Viestissä on linkki hakemuksellesi. Linkki on voimassa 14 vrk. Voit tilata itsellesi uuden linkin klikkaamalla vanhentunutta linkkiä. Klikkaa avautuneelta sivulta kohtaa ”Tilaa uusi hakemuslinkki sähköpostiisi” ja odota, että saat uuden linkin sähköpostiisi. Linkin saapumisessa voi mennä useampi tunti.
  3. Avaa hakemuksesi uuden linkin avulla.
  4. Etsi hakemukseltasi Valintakoepisteet -palvelun linkki. Linkki vie sinut Valintakoepisteet -palveluun.

 

Mikäli kirjautuminen ilman vahvaa tunnistautumista ei tästä huolimatta onnistu, ota yhteyttä: hakijapalvelut@helsinki.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi "Etänäyttöpalvelu, digitaaliset valintakokeet".