Yhteistyö

Valtiotieteellinen tiedekunta on globaali ja monitieteinen yhteisö, jonka verkostot ja vaikutus ulottuvat kaikkialle yhteiskuntaan.

Valtiotieteellisessä tiedekunnassa koulutamme sekä yksityisen että julkisen alan asiantuntijoita, ja meiltä moni valmistuu myös järjestötehtäviin. Tiedekuntamme alumneja löytyykin paitsi hallinnon ja yritysmaailman johtotehtävistä, myös esimerkiksi politiikan näköalapaikoilta, media-alan tehtävistä tai yksityisyrittäjinä.

Tiedekunnallemme on luontevaa tehdä monipuolista yhteistyötä yliopiston ulkopuolisten toimijoiden kanssa sekä tutkimuksen, lahjoitusten että yhteiskunnallisen keskustelun parissa. Ministeriöt, valtion tutkimuslaitokset, työmarkkinajärjestöt, vakuutusyhtiöt, kunnat, kansainväliset järjestöt, EU-komissio sekä eri alojen yritykset voivat olla mukana tiedekunnan hankkeissa.

Alla muutamia esimerkkejä kumppaneiden kanssa toteuttamistamme hankkeista.

Alumnit ovat osa tiedekuntaamme

Kaikki Helsingin yliopistossa tutkinnon suorittaneet henkilöt, vaihto-opiskelijat sekä työntekijät ovat yliopiston alumneja. Valtiotieteellisessä tiedekunnassa alumnien määrä on noussut jo lähemmäs 7000 alumniin!

 Alumnitoiminnassa alumnit voivat laajentaa ja vahvistaa verkostojaan, päivittää omia tietojaan ajan tasalle ja saada uusia virikkeitä vaikkapa uraan ja työelämään. Esimerkiksi erilaiset alumnitapahtumat ovat olleet todella suosittuja! Tiedekunnan alumnitoiminnan tavoitteena onkin luoda Helsingin yliopiston entisiin ja nykyisiin opiskelijoihin ja työntekijöihin kumppanuus, josta on hyötyä ja iloa niin alumneille kuin yliopistollekin!

Tutustu ja lue lisää Helsingin yliopiston alumnipalveluista ja eduista ja liity mukaan!