Onnea uudet opiskelijat

Onnea uudet opiskelijat
Tervetuloa Helsingin yliopistoon! Lue miten pääset aloittamaan opintosi sujuvasti syksyllä. Tutustu myös Opiskelijan ohjeisiin.
Tervetuloa Helsingin yliopistoon! Lue miten pääset aloittamaan opintosi sujuvasti syksyllä. Tutustu myös Opiskelijan ohjeisiin.

Tapahtumia

Valtiotieteellisen tiedekunnan järjestämiä tapahtumia, väitöstilaisuuksia tai tapahtumia, joissa valtiotieteellinen on mukana järjestämässä. Tapahtumat ovat avoimia kaikille. Lisätietoa löytyy kunkin tapahtuman tiedoista.
13.8. 2020
to 13.8.2020 12.00-14.00 Athena, sali 107, Siltavuorenpenger 3 A LIVE STREAM -...
14.8. 2020
pe 14.8.2020 12.00-14.00 Athena, sali 107, Siltavuorenpenger 3 A LIVE STREAM:...
14.8. 2020
pe 14.8.2020 14.00-16.00 Porthania, sali PII, Yliopistonkatu 3 VTM Pekka Pennanen...

Yhteiskuntaa laaja-alaisesti

Valtiotieteellisessä tiedekunnassa lähestytään muuttuvaa maailmaa sosiaalisista ja yhteiskunnallisista ilmiöistä käsin. Opetuksemme nivoutuu viimeisimpään tutkimukseen tarkoituksena kouluttaa asiantuntijoita, jotka ymmärtävät yhteiskunnallisia ilmiöitä ja osaavat asettaa ne historialliseen ja yhteiskunnalliseen kontekstiin.

Valtiotieteellinen tiedekunta 75 vuotta

Valtiotieteellinen tiedekunta perustettiin vuonna 1945, josta tulee kuluneeksi nyt 75 vuotta. Tiedekunta juhlistaa taivaltaan läpi vuoden erilaisten tapahtumien muodossa. Tutustu tapahtumiin!

Tiedekunta Twitterissä

Tiedekunnan ajankohtaisia asioita voi myös seurata tiedekunnan Twitter-tilin (@SocSciHelsinki) kautta. Ota tili seurantaan!
@SocSciHelsinki

Sosiaalinen tulosrahoitus heittää pallon markkinoille hyvinvointipalveluiden laadun ja tehokkuuden osalta, ilmenee… twitter.com/i/web/status/1…

Tobias Pötzsch will defend his doctoral dissertation entitled "Critical Perspectives on Social Inclusion in Integra… twitter.com/i/web/status/1…

Maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen keskustelemassa Ylen Kulttuuriykkösessä tänään Suomesta ja kolonialis… twitter.com/i/web/status/1…

The difficult question is: how to remember history without adhering to brutality and oppression? Historian/archeolo… twitter.com/i/web/status/1…

Valtiotieteellinen tiedekunta mediassa

Tutustu mitä valtiotieteilijöistä kirjoitetaan mediassa.

Mediassa

RSS Feed

No results.