Valtiotieteellinen tiedekunta

Valtiotieteellinen tiedekunta
Valtiotieteellisessä tiedekunnassa tutkitaan yhteiskuntaa. Koulutamme asiantuntijoita, jotka ymmärtävät yhteiskunnallisia ilmiöitä ja osaavat asettaa ne historialliseen ja yhteiskunnalliseen kontekstiin.
Valtiotieteellisessä tiedekunnassa tutkitaan yhteiskuntaa. Koulutamme asiantuntijoita, jotka ymmärtävät yhteiskunnallisia ilmiöitä ja osaavat asettaa ne historialliseen ja yhteiskunnalliseen kontekstiin.

Tapahtumia

Valtiotieteellisen tiedekunnan järjestämiä tapahtumia, väitöstilaisuuksia tai tapahtumia, joissa valtiotieteellinen on mukana järjestämässä. Tapahtumat ovat avoimia kaikille. Lisätietoa löytyy kunkin tapahtuman tiedoista.
1.2. 2021
ma 1.2.2021 16.00-18.00 Athena, sali 107, Siltavuorenpenger 3 A Live stream Live...
5.2. 2021
pe 5.2.2021 13.00-15.00 Suorana verkkolähetyksenä (linkki verkkolähetykseen...
5.3. 2021
pe 5.3.2021 12.00-14.00 Etäväitös Live stream Live stream passcode: Meeting ID:...

Yhteiskuntaa laaja-alaisesti

Valtiotieteellisessä tiedekunnassa lähestytään muuttuvaa maailmaa sosiaalisista ja yhteiskunnallisista ilmiöistä käsin. Opetuksemme nivoutuu viimeisimpään tutkimukseen tarkoituksena kouluttaa asiantuntijoita, jotka ymmärtävät yhteiskunnallisia ilmiöitä ja osaavat asettaa ne historialliseen ja yhteiskunnalliseen kontekstiin.

Valtiotieteellinen tiedekunta 75 vuotta

Valtiotieteellinen tiedekunta perustettiin vuonna 1945, josta tuli kuluneeksi vuonna 2020 75 vuotta. Tiedekunta juhlisti taivaltaan läpi vuoden erilaisten tapahtumien muodossa.

Tiedekunta Twitterissä

Tiedekunnan ajankohtaisia asioita voi myös seurata tiedekunnan Twitter-tilin (@SocSciHelsinki) kautta. Ota tili seurantaan!
@SocSciHelsinki

Opiskelija tai tutkija, hae apurahaa! Hae tukea opinnäytetyön kirjoittamiseen, matka-apurahoja tai tukea tutkimukse… twitter.com/i/web/status/1…

Student or researcher, apply for a grant! Find support for your studies or writing a thesis, travel grants or suppo… twitter.com/i/web/status/1…

Talouspolitiikan arviointineuvosto korostaa työllisyyspolitiikkaa ja yksityisen velkaantumisen hillintää tänään jul… twitter.com/i/web/status/1…

Miten nuorisorikollisuutta, parisuhdeväkivaltaa ja seksuaalirikollisuutta voidaan torjua? Haemme tutkijaa rikoksent… twitter.com/i/web/status/1…

Valtiotieteellinen tiedekunta mediassa

Tutustu mitä valtiotieteilijöistä kirjoitetaan mediassa.

Mediassa

RSS Feed

No results.