Helsinki One Health -päivä 2.11. Tiedekulmassa

22.9.2018
Helsinki One Health -päivässä 2.11. Helsingin yliopiston tutkijat keskustelevat Tiedekulmassa ruokaturvallisuudesta, translationaalisesta lääketieteestä sekä eläinten terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tilaisuus järjestetään Helsingin yliopiston Tiedekulmassa pe 2.11.2018 klo 14.00 - 16.00 osoitteessa Yliopistonkatu 4, Helsinki. Tilaisuus on kaikille avoin.

Eläinten terveys ja hyvinvointi

• Mikä seuraeläintä yskittää? - Koiralla voi olla keuhkotulehdus ja hevosella astma!
    Dos. Minna Rajamäki ja Dos. Anna Mykkänen
  • Mitä yhteistä kissojen ja pienten lasten lääkinnässä?
    Prof. Anne Juppo

Translationaalinen lääketiede

• Lääkekehityksen haasteet: Miten mallinnetaan ihmisen tauteja?
    Dos. Mikko Airavaara
  • Miten koirien geenipankki edistää ihmisten terveyttä?
    Prof. Hannes Lohi

Ruokaturvallisuus

• Älä syö salmonellaa!
    Yksikönjohtaja, dosentti Pirkko Tuominen, Riskinarvioinnin tutkimusyksikkö, Evira
  • Oletko joutunut elintarvikepetoksen uhriksi?
    Yliopistonlehtori Janne Lundén

Tilaisuuden järjestää HOH Helsinki One Health, jossa ovat mukana Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen, maatalous-metsätieteellinen, lääketieteellinen, farmasian ja valtiotieteellinen tiedekunta.

One Health Helsinki -tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä tai tallenteena verkossa.

Samoissa tiloissa klo 16.30 alkaa kaikille avoin One Health Finland ry.:n järjestämä Antibioottiresistenssi-ilta, johon kuuluu luentoja sekä paneelikeskustelu.

Tervetuloa!

Facebook tapahtuma Helsinki One Health 2.11.
#helsinkionehealth

Lue lisää aiheesta: Terveys