Koronavirustilanteen käytännön ohjeet farmasian tiedekunnassa

Sivulle kerätään koronavirustilannetta koskevia farmasian tiedekunnan käytännön ohjeita. Huomaathan, että tällä sivulla ei toisteta yliopiston yleisiä poikkeustilanneohjeita. Niitä tulee seurata yliopiston kotisivuilta www.helsinki.fi.

Farmasian tiedekunta noudattaa Helsingin yliopiston valmiusryhmän ohjeita. Lisäksi annetaan seuraavat tarkentavat ohjeet:

Farmaseutin ja proviisorin koulutusohjelman ohjeet opetuksen järjestämisestä Helsingin yliopiston poikkeustilan aikana

Tiedekunnan tavoitteena on ensisijaisesti pyrkiä varmistamaan pakollisten opintojaksojen opetus ja opintojensa loppuvaiheessa olevien opiskelijoiden valmistuminen. Seuraavat ohjeet tarkentavat Helsingin yliopiston yleisiä ohjeita farmasian tiedekunnan farmaseutin ja proviisorin koulutusohjelmien osalta.

Toimintaohjeet farmasian tiedekunnan opettajalle
Toimintaohjeet farmasian tiedekunnan opiskelijalle

Farmasian tiedekunnan opiskelijavalinnat keväällä 2020

Koronavirustilanteen aiheuttamista valintaperusteiden muutoksista on julkaistu tietosivu Opiskelijavalinnat koronavirustilanteessa Helsingin yliopistoon hakeneille.

Henkilöstön etätyö

Päivitetty 21.9.

Yliopiston henkilöstö on lähtökohtaisesti etätöissä 31.12. saakka.

Katso tarkemmat ohjeet

Lisätiedot: