Kulutuksen vallassa - Jakso 6: Mitä ruokavalio kertoo meistä?
Outi Koskinen tekee väitöskirjaa lihansyönnistä ja sen monista merkityksistä yhteiskunnassa. Lihan syöminen on muuttunut kiistanalaisemmaksi, mutta sen kulutus ei ole vähentynyt – miksi? Yliopistotutkija Mikko Jauho puolestaan on perehtynyt ruokavaliotrendeihin ja muun muassa karppauskiistaan. Jos ruuan kulutus on muutakin kuin kuluttajien yksilöllisiä valintoja, miten siihen voidaan vaikuttaa?
Salli evästeet nähdäksesi sisällön
Tämä sisältö haetaan osoitteesta playlist.megaphone.fm. Sisällön näyttäminen vaatii, että hyväksyt markkinoinnilliset evästeet. Voit muuttaa evästeasetuksiasi Evästeiden hallinta -linkin kautta. Löydät saman linkin myös sivuston alaosan alatunnisteesta. Jos sisältö ei ilmesty näkyviin automaattisesti evästeiden hyväksymisen jälkeen, päivitä sivu.
Hallinnoi evästeitä
Kuluttajatutkimuskeskuksen podcast-sarja ”Kulutuksen vallassa” pureutuu kuluttajan ja kulutuksen valtaan ja yhteiskunnalliseen merkitykseen. Uusi jakso ilmestyy syksyllä 2022 joka toinen viikko. Sarja on kuunneltavissa ja tilattavissa myös Spotifyn ja Apple Podcastien kautta.