Majoitus
Useimmat vieraat majoittuvat A-, B- ja C-taloihin.

Vanhat hirsirakennukset toimivat pääosin opiskelijoiden ja tutkijoiden pitkäaikaismajoituksessa kesällä. Lähes kaikki asunnot ovat soluasuntoja, joissa on yhteinen olohuone, keittiö, WC ja suihku. Myös muutamia perheasuntoja on saatavilla. Varustukseen sisältyvät pyyhkeet ja liinavaatteet.

Jos saavut virka-ajan ulkopuolella, ota yhteys toimistoon ja pyydä sisäänpääsyyn tarvittava ovikoodi.

Tarkista huonenumerosi A-talon alakerran ilmoitustaululta. Avaimet löytyvät ovesta tai sisältä huoneesta. Täytä majoituslomake ja jätä huoneeseen pöydälle tai palauta toimistoon.

Tyhjennä huoneesi ennen klo 12:ta lähtöpäivänä ja maksa tarvittaessa toimistoon. Muista järjestelyistä on sovittava toimiston kanssa. Jätä avaimet lähtiessä huoneesi pöydälle tai oveen. Taskuun unohtuneet avaimet voi palauttaa postitse.

Jos avaimet unohtuvat sisään, kiinteistönhoitaja voi käydä avaamassa oven. Työajan ulkopuolella avaamisesta menee maksu.

Pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuus löytyy A-talon toisen kerroksen ulko-oven vierestä.

Posti saapuu ja lähtee aamupäivällä n. 9 - 11. Saapunut posti sijoitetaan Instituuttirakennuksen yläkerroksen käytävän postilokeroihin. Lähtevä posti sijoitetaan samassa paikassa olevaan avonaiseen siniseen laatikkoon.

Lemmikkien pito on sallittu rajatuissa tiloissa. Sovi järjestelyistä etukäteen.