Kurssit ja kokoukset

Hyytiälästä löytyy hyvin varustettuja kokoustiloja sekä paikan päällä pidettäviin että osittain etäyhteyksillä toteutettuihin tapaamisiin. Hyytiälän rauhallinen sijainti, suuri piha ja joustavat järjestelymahdollisuudet tekevät siitä miellyttävän paikan erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Ryhmille on tarjolla tutustumiskierroksia maailmanluokan tutkimukseen.
Auditiorio

Aseman auditorioon mahtuu 100 henkeä. Tila on varustettu kiinteällä etäyhteysvalmiudella ja modernilla AV-laitteistolla.

Kokoustilat

Vuonna 2023 valmistunut ruokalarakennus sisältää kaksi tarpeen mukaan erilliseksi kokoustilaksi muuntuvaa aluetta.

  • Pääruokasalin vieressä lasiseinän takana oleva tila sopii n. 30-35 hengen käyttöön ja on varustettu modernilla AV- ja etäkokousvarustuksella, jonka avulla kaikki paikalla olijat voivat sujuvasti keskustella etäyhteyden kautta.
  • Ruokalan avonainen parvi sopii ryhmätyöskentelyyn ja rennompaan oleskeluun n. 20 hengelle. Myös tämä tila sisältää AV-varustuksen etäyhteysmahdollisuuksilla.

Vanha ruokala on helposti muunneltava kokous- ja juhlatila, johon mahtuu enimmillään n. 90 henkeä. Tila on varustettu videotykillä ja äänentoistolla. Etäyhteys voidaan järjestetää siirrettävien laitteiden avulla. Sisustuksena toimii pirttikalusto.

Ryhmätyötilat

Lisäksi asemalla on erilaisia alle 20 hengen pienryhmille soveltuvia työtiloja. Tilojen saatavuus vaihtelee majoitustilanteen ja vuodenajan mukaan. Osa tiloista käy myös etäkokouksiin.

  • Instituuttirakennuksen neuvotteluhuone
  • Instituuttirakennuksen mikroluokka ja aulatilat
  • Hirsirakennusten salit ja erillishuoneet
  • Majoitustilojen perheasunnot
Juhlatilaisuudet

Uusi vuonna 2023 valmistunut ruokalarakennus tarjoaa myös näyttävät puitteet tilaisuuksille. Pääsaliin mahtuu 72 henkeä ja siitä lasiseinällä erotettu monitoimitila, erillinen ruokailukabinetti sekä yläkerran avonainen parvi nostavat paikkamäärän yli sadan.

Käytössä on lisäksi terassi ja majoitusrakennusten reunustama suojainen oleskelupiha. Kaikki tilat voidaan liittää yhteiseen äänentoistoon. Kuvaesitykset onnistuvat monitoimitilassa ja parvella.

Hyytiälän vanha ruokala on perinteinen juhlapaikka, joka on säilyttänyt tunnelmansa yli sadan vuoden ajan. Salin pirttikalusto voidaan järjestellä joustavasti ja enimmillään ruokailupaikka järjestyy n. 90 hengelle. Juhlasalin yhteydessä sijaitsee pari pienempää huonetta, keittiö, eteisaula, WC:t ja veranta. Tilan AV-laitteet mahdollistavat musiikin toistamisen ja kuvaesitykset. 

Opastetut kierrokset ryhmille

Hyytiälän tutkimusasema tarjoaa ryhmille mahdollisuuden tutustua maailmanluokan tutkimukseen opastetuilla kierroksilla. Tutustu ohjelmatarjontaan.