Alumneille

Liity Soc&kom-alumniverkostoon! Kaikki Soc&komista valmistuneet, vaihto-opiskelijat ja työntekijät ovat Soc&komin ja Helsingin yliopiston alumneja.

Alumnina voit pitää yhteyttä Soc&komiin ja pysyä osana yhteisöä. Saat tietoa siitä, mitä yliopistolla tapahtuu, ja voit pitää yhteyttä vanhoihin tuttuihin.  

Samalla olet osa Helsingin yliopiston alumniverkostoa, jonka jäsenenä saat tukea, tietoa ja kontakteja työelämääsi varten. Alumnina voit myös jakaa osaamistasi muille ja oppia lisää kiinnostavista aiheista tai ryhtyä vaikkapa valmistuvan mentoriksi.  

Liity alumniverkostoon

Rekisteröidy ja liity osaksi Soc&komin ja Helsingin yliopiston alumniverkostoa. 

Jäsenyys on maksuton. 

Soc&kom-päivä

Soc&kom järjestää vuosittain marraskuussa avoimen alumnitapahtuman, jota kutsutaan nimellä Soc&kom-päivä. Tapahtumassa korkeakoulun omat tutkijat ja yhteistyökumppanit esitelmöivät ajankohtaisesta yhteiskunnallisesta aiheesta, minkä jälkeen osallistujat voivat keskustella aiheesta ja seurustella keskenään. 
 
Tapahtuma on loistava tilaisuus oppia uutta, laajentaa verkostoja, sekä tavata uusia ja vanhoja tuttuja!

Alumniyhdistykset

Soc&komin ja Helsingin yliopiston alumniverkostojen lisäksi on erilaisia alumnijärjestöjä, joihin voit liittyä.

Soc&koms vänner

Yhdistyksen tarkoitus on yhdistää aikaisempia ja nykyisiä opiskelijoita ja henkilökuntaa (ruotsiksi). Yhdistys tukee myös yhteiskuntatieteellistä opetusta, tutkimusta ja toimintaa Soc&kom:issa.  

Understödsföreningen för StudOrg

Opiskelijajärjestö StudOrg:in tukijärjestö aikaisemmille aktiiveille (ruotsiksi). Yhdistys työskentelee myös StudOrg:in pitkän aikavälin taloudellisen vakauden puolesta.