Kansainvälinen Food and Sustainability -webinaari huhtikuussa

Ydire-hanke järjestää 19. huhtikuuta webinaarin, jonka aiheena on kestävyys tulevaisuuden ruokajärjestelmissä.
Food and Sustainability! - The Future of Sustainability in Food Systems

YDIREN kansainvälinen webinaari - 19. huhtikuuta klo 9.30-11.30, paikkana Zoom.
 

Ohjelma (pdf-tiedostona ja alla)

9.30: Opening and moderation

  • Silvia Gaiani, Senior Researcher, University of Helsinki Ruralia Institute, Finland
  • Rumy Narayan, Project Researcher, University of Vaasa, Finland

9.35: Sustainability in large Finnish companies

  • Helena Kekki, Director at FIBS, Finland 

9.55: Sustainable food systems: driving food waste prevention through technology and behavior change

  • Steven Finn, Vice President at Leanpath and Professor at UPenn, USA

10.15: Building sustainable food systems with Smart Agriculture

  • Hannu Haapala, Head of the Smart Bioeconomy research group at JAMK University of Applied Sciences, Finland

10.35: Building a sustainable and resilient food system with cellular agriculture

  • Maija Itkonen, CEO & co-founder of Onego Bio, Finland

10.55: Consumer insights into promoting sustainable food consumption

  • Harri Luomala, Research Professor in food consumption at School of Marketing and Communication, University of Vaasa, Finland

11.15-11.30: Discussion session

Ilmoittaudu 17. huhtikuuta mennessä!

Ilmoittaudu tällä E-lomakkeella. Seminaari on maksuton.

YDIREN LinkedIn-sivu.

"YDIRE – Yritystenvälisen yhteistyön ja digitalisaation avulla kohti resilienssiä lyhyissä
elintarvikeketjuissa" -hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lisätietoja