Materiaalit

KUPERA-hankekokonaisuudessa on tuotettu oppimateriaalia kielitietoiseen opetukseen ja kulttuuri- ja katsomusdialogin tukemiseen perusopetuksessa.

Valmisteleva työpaja rauhankasvatukseen. Haluaisitko syventää rauhankasvatusosaamista liittyen opetuksen laadun kehittämiseen, moninaisuuden tukemiseen ja saada konkreettisia työkaluja rauhankasvatuksen toteuttamiseen eri oppiaineissa? Oheisen materiaalin avulla voitte toteuttaa koulussanne helpon Yhteinen tulevaisuus -kurssiimme valmistelevan työpajan ja avata keskustelun rauhankasvatuksesta.

Rauhankasvatus opetuksessa -opas on avoin verkkopohjainen opas ja se on suunniteltu opettajien työn tueksi. Miten rauhankasvatusta voidaan toteuttaa jokaisessa oppiaineessa?

Tutustu podcasteihimme täällä. Rauhankasvattajat-podcast sekä KUKAKI-podcast ovat avoimesti kaikkien kuunneltavissa Soundcloud-alustalla. Podcastit ovat osa KUPERA-hankekokonaisuudessa tuotettujen täydennyskoulutusten materiaalia.

Videoita kulttuuri-, katsomus- ja kielitietoisen opetuksen tueksi.

Tähtijengi on äidinkielen ja kirjallisuuden eriyttävä oppimateriaali alakouluun, joka huomioi erityisesti suomi toisena kielenä - ja valmistavan opetuksen oppilaat. Tähtijengi-oppimateriaalikokonaisuusta löydät suomen kielen harjoitus kirjat 1-2, 3-4 ja 5-6. luokille. Materiaali on saatavilla maksutta Dialogikasvatus.fi-verkkoportaalissa sekä avointen oppimateriaalien kirjastossa (aoe.fi).

Dialogin aakkoset on pedagoginen materiaali dialogitaitojen vahvistamiseen.

Dialogikasvatus.fi-verkkoportaali tarjoaa materiaalia ja ajankohtaista tietoa dialogitaitojen vahvistamiseen.