WELLS Finland -tiimi mukana NORDEEP Deep Tech Summit 2023 -tapahtumassa

WELLS Finland -tiimi osallistuu NORDEEP Deep Tech Summit 2023 -tapahtumaan keskittyen uusien pilottikumppanuuksien kartoittamiseen

WELLS R2B -tiimi osallistuu tällä viikolla maailman suurimpaan syväteknologiakonferenssiin NORDEEP. Pyrimme aktiivisesti esittelemään innovatiivista hyvinvointi- ja työelämätaitojen ratkaisuamme sekä keskustelemaan pilotointivaihtoehdoista ja uusista kumppanuuksista. Tämä tapahtuma, joka tunnetaan syväteknologia-alan edelläkävijöiden kokoamisesta yhteen, on ensimmäinen suuremmassa mittakaavassa vasta muodostetun tiimin ja B2B-suuntautuneen ratkaisun esittely maailmalle.

WELLS-ratkaisu on suunniteltu vastaamaan työorganisaatioiden mielen hyvinvoinnin heikkenemiseen liittyvään merkittävään ja kasvavaan haasteeseen. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän hyvinvointia ja työelämän taitoja saavutettavassa muodossa, joka tarjoaa myös sosiaalista vertaistukea. Tiimi haluaa esitellä ratkaisunsa potentiaalia osallistujille ja mikä tärkeintä, houkutella uusia yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita pilotoimaan sitä työntekijöidensä kanssa.

Tiimi keskittyy tapahtumassa pilotointikeskusteluihin ja kumppaneiden löytämiseen

Tapahtuman aikana WELLS-tiimi tapaa alan johtaja, sijoittajia ja mahdollisia kumppaneita keskustellakseen pilottimahdollisuuksien lisäksi myös mahdollisista rahoitus- ja kumppanuusmahdollisuuksista.

Nina Katajavuori, toinen Wellsin tutkimusjohtajista ja ratkaisun kehittäjstä, ilmaisi innostuksensa tapahtumaa koskien: "Odotan innolla oppivani uutta tutkimusperusteisesta liiketoiminnasta ja uusien yhteistyökumppanien löytämistä. Hyvinvointikysymyksissä verkostoyhteistyö on erittäin tärkeää ja teemme parhaamme rakentaaksemme jo liiketoiminnan suunnittelun alkuvaiheissa vahvoja verkostoja muihin saman mission omaaviin toimijoihin.”

Aino Muhonen, WELLS liiketoiminnan kehityksen vetäjä, sanoo: ”On erittäin mielenkiintoista tuoda tällainen ihmiskeskeinen ratkaisu esille pitkälti teknologialähtöisessä yritystapahtumassa. Vaikka teknologialla on tietenkin tärkeä rooli ratkaisun toimittamisessa käyttäjille myös Wellsissä, sen sisältämä syvä tieto perustuu vahvasti psykologiseen ja pedagogiseen ymmärrykseen. Olemme jo R2B-projektin ensimmäisten kuukausien aikana saaneet suuria yrityksiä pilotoimaan WELLSiä ja odotamme innolla vastaanottoa, jonka saamme keskusteluista NORDEEP-tapahtumassa.

Tiimi uskoo, että heidän innovatiivinen lähestymistapansa ja asiantuntemuksensa resonoivat erityisesti sellaisten päättäjien keskuudessa, jotka haluavat pysyä kehityksen kärjessä ja rakentaa ja ylläpitää työntekijöiden hyvinvointia nykyaikaisella tavalla.