Etsimme osa-aikaista konferenssiassistenttia Kasvatuksen historian ja filosofian kesäpäiville (maalis-kesäkuulle 2023)

DEMOPOL-tutkimusryhmä hakee konferenssiassistenttia osa-aikaiseen, 4 kk mittaiseen työsuhteeseen 1.3.-30.6.2023.

Työ on osa-aikainen: maalis-, huhti- ja toukokuu 10 % työajalla (n. 3,5 h viikossa) ja kesäkuu 50 % työajalla. Kesäkuun työtunnit painottuvat ajalle 1.6.-16.6.2023 eli ainakin konferenssipäivät 15.6.–16.6. sinun tulee varata kokopäiväiseen työskentelyyn Helsingissä. 

Konferenssia lukuun ottamatta työ on pääosin etätyötä ja sopii hyvin opiskelun ohessa tehtäväksi. Haemme tehtävään perustutkinto-opiskelijaa, joka ei ole vielä valmistunut maisteriksi. Katsomme eduksi filosofian pääaineopinnot, mutta tehtävä sopii hyvin myös kasvatusfilosofiasta kiinnostuneelle tai siihen erikoistuneelle kasvatustieteen opiskelijalle.

Assistentin tehtäviä ovat mm. konferenssivalmisteluihin osallistuminen, esitelmäehdotusten vastaanottaminen, sähköposteihin ja kyselyihin vastaaminen, konferenssin nettisivun päivittäminen, tila- ja ravintolavarausten tekeminen ja konferenssipäivinä konferenssiosallistujien vastaanottaminen ja opastaminen sekä muut konferenssin käytännön toteutukseen liittyvät tehtävät. Työhön voi sisältyä myös muita tutkimusryhmän toimintaan liittyviä pieniä käytännön järjestelyjä. 

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Perehdytämme sinut työhön, joten aiempi vastaava kokemus ei ole välttämätöntä, vaikkakin katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan erityisesti kokemus tapahtumajärjestelyistä ja turvallisempien tilojen käytännöistä, hyvät digiviestintätaidot (nettisivut, erityisesti Drupal-kokemus, some), sekä sujuva suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito.

Palkka: maksetaan prosenttiosuuksien mukaan tutkimusassistentin kokonaispalkasta 2258,49€/kk, eli 1.3.-31.5.2023 palkka 10% noin 225,85 €/kk ja 1.6.-30.6.2023 50% noin 1 129,25 €/kk. 

Työssä pääset osaksi mukavaa tutkijatiimiämme ja pääset oppimaan akateemisen työn arkea. Toivomme hakemuksia monipuolisesti erilaisilta hakijoilta! 

Lähetä lyhyt, enintään sivun mittainen esittely itsestäsi ja CV:si 16.1.2023 mennessä osoitteeseen: kahifi2023@helsinki.fi

Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 4-5 / 2023.
 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä DEMOPOL –projektin väitöskirjatutkija Tarna Kannistolta: tarna.kannisto@helsinki.fi 

Lisätietoa tutkimusprojektista: https://www.helsinki.fi/fi/projektit/demokratiakasvatus-ja-poliittinen-polarisaatio-globaalien-kriisien-aikakaudella