Hakuneuvonta

Onko sinulla kysyttävää Helsingin yliopiston tarjoamista opiskelumahdollisuuksista tai hakemisesta yliopistoon? Hakuneuvojamme ovat täällä sinua varten – piipahda juttelemassa Tiedekulmassa, katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Hakuneuvojamme vastaavat yliopistoon hakemiseen liittyviin kysymyksiin. Voit olla yhteydessä hakijapalveluihin myös, jos olet kiinnostunut Avoimen yliopiston opinnoista tai sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen.

Haku syksyllä 2020 alkaviin kansainvälisiin maisteriohjelmiin on käynnissä! Voit hakea 10.1.2020 asti. Löydä oma ohjelmasi ja tutustu hakuohjeisiin täällä. 

HY+ järjestää AKVA (akateemiset valmiudet) - koulutuksen maahanmuuttajille, jotka haluavat hakea korkeakouluopintoihin Suomessa. Hakuaika on 1.12.2019–7.1.2020. Lisää tietoa koulutuksesta löydät AKVA-hankkeen sivulta. 

Kauniaisten Työväen Akatemiassa alkaa 7.1.2020 Maahanmuuttajat kohti korkeakoulua-koulutus. Voit hakea 19.12 asti. Lisää tietoa koulutuksesta löydät Työväen Akatemian sivulta. 

Poikkeuksia aukioloajoissa

12.12. Puhelinpalvelumme on suljettu
12.12. Asiakaspalvelumme Tiedekulmassa on suljettu

 

Jos kysymyksesi koskee Helsingin yliopistoa: hakijapalvelut(at)helsinki.fi
Jos kysymyksesi koskee Avointa yliopistoa: opiskelijaksiavoimeen(at)helsinki.fi

Ethän lähetä henkilötietoja (esim. henkilötunnusta tai muita luottamuksellisia tietoja) sisältäviä viestejä sähköpostitse.

Puhelinpalvelumme on avoinna ma-pe klo 12-14.

Jos kysymyksesi koskee Helsingin yliopistoa, soita 02941 24140
Jos kysymyksesi koskee Avointa yliopistoa, soita 02941 28100

Tule tapaamaan hakuneuvojiamme Tiedekulmaan tai varaa aika hakuneuvontaan kalenteristamme. Autamme mielellämme!

Tiedekulma:

Päivystämme Tiedekulmassa ti ja to klo 12-14 sekä ke klo 14-16. Huom! Asiakaspalvelumme Tiedekulmassa on suljettu 4.12. ja 12.12.

Tiedekulman pisteemme on suunniteltu nopeita, spontaaneja käyntejä ajatellen. Hakuneuvojamme vastaavat yliopistoon hakemiseen liittyviin kysymyksiin. Voit myös kysyä Avoimen yliopiston opinnoista, sekä tarvittaessa ilmoittautua kursseille.

Tiedekulman löydät Porthaniaa vastapäätä osoitteesta Yliopistonkatu 4. Katso tarkemmat saapumisohjeet

Ajanvaraus hakuneuvontaan:

Jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, palvelemme Helsingin yliopiston päärakennuksella ajanvarauksella.
Varaa aika hakuneuvontaan

Käyntiosoite: Helsingin yliopiston päärakennus, Fabianinkatu 33, 1. kerros. Katso sijaintimme kartalla