Suomen kielen ja suomalais-ugrilaisten kielten ja kulttuurien maisteriohjelma kattaa suomen kielen ja sen eri sukukielet. Sisältöjen kirjo tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen tietojen ja ammattitaidon syventämiseen ja erikoistumiseen. Ohjelman laajasta sisällöstä valitset opintosuunnan, johon haluat erityisesti syventyä ja erikoistua. Riippuen aikaisemmista opinnoista näitä voivat olla suomalais-ugrilainen kielentutkimus, suomen kieli, Suomen kieli ja kulttuuri, Unkarin kieli ja kulttuuri tai Viron kieli ja kulttuuri. Maisteriohjelmassa saat valmiudet tutkimukseen ja asiantuntemukseen perustuvaan työskentelyyn. Oman opintosuunnan opintojen lisäksi opintoihin kuuluu mm. runsaasti soveltavia projektiopintoja.

Perustiedot
Opintojen laajuus ja kesto 120 opintopistettä, 2 vuotta
Tutkintotaso Maisteri
Kieli Suomi
Hakuaika Alkaa: 16.03.2022 08:00 Loppuu: 30.03.2022 15:00
Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku koulutusohjelmaan tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana. Hakuajat riippuvat koulutusohjelmasta. Opintopolusta löydät myös hakuehdot.