Entinen jääkiekkoilija ja nykyinen opiskelija kertoo, miksi ohjelma veti puoleensa, ja miten Viikin yhteisöllinen ilmapiiri on tukenut sekä opintoja että elämän mittaisia ystävyyssuhteita.
Jessica Kerttunen on valinnut elintarviketalouden ja kulutuksen opinnot ja laajentanut osaamistaan niin maatalous- kuin ympäristöekonomiankin puolelta.
Ia Ahl valmistui kandiohjelmasta vuonna 2020 ja siirtyi elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelmaan tammikuussa 2021. Ia keskittyi erityisesti elintarvikepakkaamiseen liittyvien kysymysten ympärille ja myös kirjoitti kandidaatin tutkielmansa otsikolla ”Hyödyt kuluttajan osallistamisessa pakkaussuunnitteluprosessiin”.
Linda Lukkala valmistui kandiksi alkuvuodesta 2020 ja työskentelee Valiolla kotimaan myynnissä, jossa on aloittanut jo toisena opintovuonna. Haastattelimme Lindaa hänen opinnoistaan.
Maria Mattila valmistui ETK-kandiksi alkuvuodesta 2021 ja työskentelee markkinoinnin parissa elintarvikealalla. Kysyimme Marialta opiskelusta, työelämästä sekä tulevaisuuden suunnitelmista.
Valtter Vuori valmistui kandiohjelmasta vuonna 2020 ja jatkaa maisteriopintojaan Viikissä, Helsingin yliopistossa. Valtter painotti opinnoissaan elintarviketaloutta ja kulutusta. Kysyimme Valtterilta, miksi hän valitsi kandiohjelman, ja mitkä ovat hänen kokemuksensa opiskelusta Viikissä.