Elintarviketalouden ja kulutuksen kandiohjelman opetus on tutkimusperustaista: se rakentuu ajantasaisen tieteellisen tiedon varaan, kytkeytyy omaan tutkimukseemme, ja kehittää opiskelijoiden tutkimuksellista ajattelua ja kriittistä arviointikykyä.
Elintarviketalous ja kulutuksen tutkimuksen panopisteet
Elintarviketalouden ja kulutuksen kandiohjelman opettajien ja tutkijoiden tutkimusaiheet käsittelevät monipuolisesti yhteiskunnassa merkityksellisiä tutkimusongelmia seuraavilla painopistealueilla
- Digitaalinen markkinointi
- Elintarvikemarkkinointi ja kuluttajakäyttäytyminen
- Kestävyysmurros elintarvikealalla
- Kestävä kulutus
- Kulttuurinen kulutustutkimus
- Kuluttajalähtöinen liiketoiminnan kehittäminen
- Maa- ja elintarviketalouden liiketoiminta, johtaminen ja yrittäjyys
- Ruoankulutuksen käytännöt
- Vastuullinen asiakaslähtöinen markkinointi
- Vastuullinen johtaminen
Yliopisto-opetus perustuu tutkimukseen
Helsingin yliopiston opetus on tutkimusperustaista. Opettajina toimivat tieteenalansa hyvin tuntevat tutkijat, jotka opettavat niitä aiheita, joita he itse tutkivat.
Opiskelijat ovat osa akateemista yhteisöä opintojensa alusta alkaen. Opiskelijoiden oppiminen ja asiantuntijuuden rakentuminen ovat avainasemassa. He pääsevät opinnoissaan perehtymään uusimpaan tutkimukseen ja saavat kosketuksen tutkimusryhmien työhön.
Lisätietoa ohjelmasta