Haku käynnissä
Haku syksyn 2023 opintoihin on nyt käynnissä. Hae 30.3.2023 klo 15.00 mennessä. Ohjeet ja hakeminen Opintopolku.fi -palvelussa.
Miten säilytämme luonnon monimuotoisuuden?

Tiedotusvälineissä pohditaan lähes päivittäin biologiaan liittyviä tärkeitä kysymyksiä. Miten säilytämme luonnon monimuotoisuuden? Miten syöpäsolu toimii? Miten aivot toimivat?

Helsingin yliopisto tarjoaa Suomen laaja-alaisimman biologian kandiohjelman, josta valmistuu luonnontieteiden kandidaatiksi (LuK). Ohjelmassa on mukana viisi tieteenalaa: ekologia ja evoluutiobiologia, fysiologia ja neurotiede, perinnöllisyystiede, kasvitiede sekä mikrobiologia. Näiden tieteenalojen tutkimusryhmissä selvitetään muun muassa edellisiä kysymyksiä. Uusi tutkimustieto välittyy opiskelijalle kandiohjelman monipuolisen opetuksen kautta.

Perustiedot
Opintojen laajuus ja kesto 180 opintopistettä, 3 vuotta
Tutkintotaso Kandidaatti
Kieli Suomi, Ruotsi
Hakuaika Alkaa: 15.03.2023 08:00 Loppuu: 30.03.2023 15:00

Yhteishaussa ja avoimen väylän haussa hyväksytylle opiskelijalle myönnetään aina myös maisterin tutkinnon suoritusoikeus.

Tämän kandiohjelman opiskelija voi jatkaa opintoja seuraavissa maisteriohjelmissa ilman erillistä hakua, jos hänelle on myönnetty tutkinnonsuoritusoikeus kandidaatin ja maisterin tutkintoihin. Huomaathan kuitenkin, että osaan maisteriohjelmista vaaditaan tiettyjä ennalta määriteltyjä opintoja. Lisäksi opiskelijoiden määrää on osassa rajattu, ja optio saattaa päteä vain yhteen tai muutamaan maisteriohjelman opintosuuntaan.

Hae opiskelijaksi

Varsinainen haku tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Opintopolun hakulomake on auki vain hakuaikana.

Tilaa Helsingin yliopiston esittely lukiollesi

Haluaisitko kuulla lisää opiskelusta Helsingin yliopistossa suoraan opiskelijaltamme? Tilaa esittely ja saat lukiollesi räätälöidyn esittelyn Helsingin yliopistosta ja 1-2 koulutusohjelmasta.