Käytännön tietoa

Alta löydät yhteystietomme sekä saapumiseen ja käytännön järjestelyihin liittyvää tietoa.
Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoa tilaisuudesta, olehan yhteydessä: aitu2024@helsinki.fi.

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Konferenssin pitopaikka

Konferessi järjestetään Helsingin yliopiston keskustakampuksella, Päärakennuksen Studium-tiloissa sekä pienessä juhlasalissa osoitteessa Fabianinkatu 33 (3. ja 4. kerros).

Helsinki

Etäisyys Helsingin yliopiston päärakennukselta Helsingin päärautatieasemalle on noin 600 m ja Kampin linja-autoasemalle noin 1 km. Keskustassa on useita hotelleja. Osallistujille on voimassa alennushinta seuraaviin kohteisiin:

 

Hotel Arthur

Koodilla AITU2024 saa 10%:n alennuksen päivän muuttuvasta hinnasta hotellin yleisestä saatavuudesta.

Varauksen yhteydessä on annettava kiintiön koodi: AITU2024. Varaukset voi tehdä hotellin verkkosivuilla www.hotelarthur.fi. Tämän lisäksi varauksen voi tehdä hotellin myyntipalvelun (myyntipalvelu@hotelarthur.fi, puh. 09-1734 4200) tai vastaanoton (vastaanotto@hotelarthur.fi, puh. 09-173 441) kautta. Myyntipalvelu on avoinna arkipäivisin kello 08.00-17.00 (perjantaisin klo 08.00-16.00).

 

Scandic Hotels

Varaukset tehdään osoitteessa scandichotels.fi käyttämällä varauskoodia FIARB. Koodin antama alennus on prosenttialennus päivän hinnasta. Hintaan voi vaikuttaa myös mm. maksutapa, majoitusajankohta ja huonetyyppi. Alennuksen määrä näkyy asiakkaalle kun hän on valinnut majoittumisensa ajankohdan ja syöttänyt koodin.

Majoittujat voivat valita mieleisensä huonetyypin sekä saada lisäalennusta maksaessaan varauksen heti varauksen yhteydessä.

Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan.

Scandic Friends-jäsenten kannattaa tarkistaa myös saatavilla olevat kanta-asiakastarjoukset.