USA alumniverkosto

USA Alumniverkosto tuo yhteen Helsingin yliopiston alumnit sekä muut Helsingin yliopiston toiminnasta kiinnostuneet, jotka asuvat ja työskentelevät Yhdysvalloissa. Myös Yhdysvalloissa vierailevat alumnimme ovat lämpimästi tervetulleita mukaan osallistumaan verkoston toimintaan.

Haluaisitko liittyä klubiin? Ota meihin yhteyttä alumni(at)helsinki.fi
Verkostoidu, inpiroidu ja kehitä itseäsi

Helsingin yliopiston toimijoilla opiskelijoista akateemisiin ja rehtoraatista yksittäisiin opettajiin tai muihin työntekijöihin, on aktiivisia yhteistyöväyliä Yhdysvaltojen suuntaan. Jo kymmenien vuosien ajan lisäksi Fulbright -apurahan saajat ovat vahvistaneet tieteen ja koulutuksen työkaluin omalta osaltaan maidemme välistä yhteistyötä. 

Helsingin yliopiston alumnisuhteiden tiimi, yhteistyössä yliopistoyhteisön, Fulbright Finland Foundationin sekä Suomen suurlähetystön kanssa rakentavat ja ravitsevat inspiroivaa verkostoa Helsingin yliopiston alumneille ja ystäville. Tapahtumia pidetään sekä verkon yli että kasvokkain. Osa tapahtumista on suurempia tilaisuuksia, osa pienempiä rentoja aamukahvitilaisuuksia tai vastaavia.

Tutustu tulevaan toimintaan

15.12.2023 Helsinki Alumni USA Alumni & Friends tapaaminen Bostonissa

Lisätietoja tulossa pian.

Tutustu aiempaan toimintaan

14.9.2023 Helsinki Alumni USA Alumni & Friends tapaaminen New Yorkissa

10.5.2023 Helsinki Alumni USA Alumni & Friends -tapaaminen New Yorkissa

30.11.2022 Helsinki Alumni USA Alumni & Friends -tapaaminen Bostonissa

14.10.2023 Helsinki Alumni -tapaaminen Washington D.C:ssa

23.11.2021 Helsinki Alumni USA Alumni & Friends verkkotapahtuma

Ensimmäinen Helsingin yliopiston tilaisuus, joka järjestettiin Yhdysvaltojen Alumni & Friends -verkostolle! Tilaisuus toteutettiin yhteistyössä Suomen suurlähetystön ja Fulbright Suomi -säätiön kanssa.

Tilaisuuden aikana kuultiin yliopistomme alumnitoiminnasta, päästiin verkostoitumaan sekä osallistumaan mielenkiintoiseen koulutuskeskusteluun.