Lontoon alumniklubi

Lontoon alumniklubi tuo yhteen Helsingin yliopiston alumnit sekä muut Helsingin yliopiston toiminnasta kiinnostuneet, jotka asuvat ja työskentelevät Lontoon alueella tai lähikaupungeissa.

Haluaisitko liittyä klubiin? Ota meihin yhteyttä alumni(at)helsinki.fi
Tule mukaan klubin toimintaan

Klubi järjestää akateemista ja vapaamuotoista ohjelmaa, jakaa tietoa Helsingin yliopistosta sekä toteuttaa muita tavoitteidensa ja yliopistojen arvojen mukaisia projekteja. Tavoitteena on järjestää mahdollisimman kevyellä organisaatiolla mahdollisimman hyvää, älyllisesti innostavaa toimintaa rennon verkostoitumisen lomassa alumniverkostolle.

Haluaisitko liittyä klubiin? Ota meihin yhteyttä alumni(at)helsinki.fi

Klubilla on myös oma ryhmä Facebookissa. Liity Helsinki Alumni London Club -ryhmään.

Tutustu tulevaan toimintaan

10.10.2023 UH London Alumni & Friends -verkoston tapaaminen

Helsingin yliopisto järjestää 10.10.2023 Lontoossa rennon yliopiston alumneille ja ystäville avoimen tapaamisen, jossa vierailevana puhujana on Oxfordissa vierailemassa oleva HY:n professori Juhana Aunesluoma. Tilaisuus avec. Suolapalaa tarjolla osallistujille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen (DL 3.10.) tämän linkin kautta.

Tutustu aikaisempaan toimintaan

27.4.2023 Lontoon UH Alumni & Friends -verkostotapaaminen

Helsingin yliopisto järjesti pandemian jälkeen ensimmäisen, rennon, Lontoon alumniklubin tapaamisen.

24.10.2019 Think Talks Educa­ting Fu­tu­re In­no­va­tors

Helsingin yliopisto järjesti yhteistyössä Lontoon Suomi-instituutin kanssa aamutilaisuuden tekoälyn ja koulutuksen aihepiirien ympärillä lokakuussa 2019.

23.1.2019 Get-to­get­her for the Alumni and Friends of the Uni­ver­si­ty of Hel­sin­ki in Lon­don

Helsingin yliopisto järjesti alkuvuodesta 2019 yhteistyössä Lontoon Suomi-Instituutin kanssa rennon verkostoitumistilaisuuden Helsingin yliopiston alumneille ja yliopiston ystäville. Keskustelua käytiin yliopiston alumnitoiminnasta sekä Iso-Britannian ja Suomen välisen yhteistyön tulevaisuudesta.