Yhteystiedot

Humanistisen tiedekunnan opiskelijapalvelut, jatko-opintopalvelut ja johto.
Opiskelijapalvelut

Jos olet vasta hakemassa tutkinto-opiskelijaksi tai Avoimen yliopiston opiskelijaksi, sinua neuvoo Helsingin yliopiston hakijapalvelut.

Humanistisen tiedekunnan tiedekuntakohtaista neuvontaa antaa Metsätalon opiskelijapalvelut.

Jatko-opintopalvelut

Jatko-opintopalvelut vastaa tieteelliseen jatkokoulutukseen (tohtoriopinnot, lisensiaatintutkinnot) liittyvistä kysymyksistä. Mikäli kysymyksesi koskee esim. erillisiä opintoja tai aineenopettajan pätevyyksiä, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin (ks. yhteystiedot yllä).

Oletko kiinnostunut tohtoriopintoihin hakemisesta? Täytä taustatietosi ja hakemista koskevat kysymyksesi oheiselle e-lomakkeelle. Vastaamme lomakkeen kautta tulleisiin kyselyihin mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa (hakuaikojen lähestyessä nopeammin).

Yhteydenotot sähköpostitse: hum-postgrad@helsinki.fi

  • tohtorikoulutuksen opiskelijavalinnat
  • väitöskirjatutkijoiden neuvonta
  • väitöskirjojen ja lisensiaatintutkimusten tarkastus ja valmistuminen
Opettaja- ja tutkijavaihto

Helsingin yliopistolla on opettajille ja tutkijoille tarkoitettuja vaihtosopimuksia sekä Eurooppaan että sen ulkopuolelle. Vaihtosopimuksilla voi liikkua Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat opettajat ja tutkijat.

Kansainvälisen koulutusyhteistyön palvelut antaa lisätietoa opettaja- ja tutkijavaihtosopimuksiin perustuvista vaihtomahdollisuuksista: staffexchange@helsinki.fi.

Lisätietoa vaihtomahdollisuuksista

Dekaani
Varadekaanit
Osastojen johtajat